Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

EMRAK KÖKLÜ BARONUN YENİ BAŞKANI OLDU…

Karabük Haber tarafından
10 Nisan, 2021 22:12 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 11.04.2021 00:29
0
0
Tıklanma: 30
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Barosu’nun 14. Olağan Genel Kurulu’nda 102 üyenin oyunu alan Emrah Köklü baronun yeni başkanı oldu.
Karabük Barosu 14. Olağan Genel Kurulu Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçimlerde mevcut başkan Av. Rıdvan Erdoğan ile Av. Emrah Köklü aday oldu. 192 üyenin oy kullandığı seçimde daha önce 5 kez Karabük Barosu Başkanlığı yapan Erdoğan’a karşı 102 üyenin oyunu alan Köklü baronun yeni başkanı oldu.
Av. Emrah Köklü’nün başkanlığında oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Müjdat Tükenmez, Nihat Özer, Nuray Aydın, Emrah Uludağ, Sabri Akay, Gökhan Yalçın, Abdullah Bekçi ve Hamdi Aydın.

Müjdat Tükenmez ve Nihat Özer, Rıdvan Erdoğan’ın listesinden yönetime girerken, Nuray Aydın, Emrah Uludağ, Sabri Akay, Gökhan Yalçın, Abdullah Bekçi ve Hamdi Aydın ise başkan Emrah Köklü’nün listesinden yönetime girdi.

Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise; Emrah Köklü’nün listesinde yer alan Disiplin Kurulu Üyeliklerine Necati Özer, Sinan Kamil Küçükoğlu ve Fazilet Boynueğrioğlu seçilirken,

Denetleme Kurulu Üyeliklerine; Emrah Köklü’nün listesinden Şerife Çalova ve Esma Doruk, Rıdvan Erdoğan’ın listesinden de Erdi Ahlat seçildiler.

Üst Kurul Delegeliklerine de Emrah Köklü’nün listesinde yer alan üç isim girdi. Habibe Kuzyaka, Sibel Şirin ve Necati KuruÜst Kurul Delegesi oldular.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Eylül, 2026 17:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 161
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te jandarma ekiplerince düzenlenen 4 ayrı operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda 6 şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Karabük merkez ve Safranbolu ilçesinde 4 ayrı faaliyet gerçekleştirildi. Şüphelilerin üzerlerinde, eşyalarında ve araçlarında yapılan aramalarda kulaklık içerisine gizlenmiş 12 gram metamfetamin, 2 gram kubar esrar, içime hazır üçlü tabir edilen 1 adet esrar, 2 adet ecstasy hap, 4 gram metamfetamin, 31 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 1 gram amfetamin ele geçirildi. Ayrıca 1 cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.
Yakalanan 6 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.