Sabancı

Başkan Demirtaş’tan öğrencilere karne hediyesi

Karabük Haber tarafından
27 Ocak, 2017 13:07 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.01.2017 13:08
0
0
Tıklanma: 31
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş sömestr tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz 12D boyutlu sineme izlemelerini sağladı.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş Sömestr tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak beldeye 12D boyutlu sineme getirdi. Sabah saatlerinde Gülüç Belediyesi binası önünde kurulan sinemaya gelen öğrencileri tebrik eden Demirtaş, kendileri ile birlikte sinema izledi. Altışarlı gruplar halinde sinema izleyen çocuklar ise Demirtaş’a teşekkür etti. Çocuklara yönelik bu tür etkinlikleri sık sık yaptıklarını belirten Başkan Demirtaş “Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatıdır. Onlar her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımızı için sürekli sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Onlar için çocuk parklarını yeniledik ve sayılarını artırdık. Oyun alanlarını daha modern hale getiriyoruz. Sömestr tatili nedeniyle kendilerine karne hediyesi olarak 12D boyutlu gezici sinemayı getirip, ödüllendirmek istedik. Çocuklarımızda bu hizmetten son derece mutlu ve memnunlar. Bu gün sabahtan itibaren çocuklarımız sinemaya geldi. Cumartesi akşamına kadar bütün çocuklarımız gelip burada sinema izleyip eğlenebilirler” dedi.
Demirtaş, çocuklarla birlikte bir süre sinema izledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safran bitkisi Keşkek ile birleştirildi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
04 Kasım, 2026 13:16 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 216
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde 10. Uluslararası Safran Festivali kapsamında düzenlenen gastronomi etkinliğinde, geleneksel keşkek yemeği safranla buluşturularak “safranlı çıtır keşkek” hazırlandı.
UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ‘Cittaslow’ ünvanına sahip Safranbolu’daki Hıdırlık Seyir Tepesi’nde “Gastronomy Living Lab” etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlikte Şef Osman Mahir Balıkçı, Mehmet Can Çakıroğlu’nun katkılarıyla geleneksel keşkek yemeğini Safranbolu’nun “kırmızı altın” olarak bilinen safranıyla buluşturarak “safranlı çıtır keşkek” hazırladı. Yöresel lezzetlere yenilikçi bir yorum kazandırmak amacıyla hazırlanan yemek, etkinliğe katılanların beğenisine sunuldu.
Festival kapsamında düzenlenen gastronomi etkinlikleriyle Safranbolu safranının farklı yemeklerde kullanımı yaygınlaştırılarak kent tanıtılıyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.