Sabancı

Av tüfeği ile mağaza baskını güvenlik kamerasında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
14 Şubat, 2017 12:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 19
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişinin, çalışanlarıyla tartıştığı mağazaya av tüfeğiyle girip etrafa ateş açma anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Olay, Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’ndeki bir giyim mağazasında meydana geldi. İddiaya göre dün mağazaya gelen Muzaffer K., çalışanlarla tartışıp ayrıldı. Sabah mağazanın açılması ile birlikte elinde av tüfeği ile içeri giren Muzaffer K. etrafa rast gele ateş açmaya başladı. Bu sırada büyük korku ve panik yaşayan mağaza çalışanları ise tezgahların altına saklanarak kendilerini korumaya çalıştı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Saldırgan bir süre sonra elindeki silahı bırakıp polise teslim oldu. Gözaltına alınan saldırgan sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, mağaza yönetimi çalışanların yaşadığı korkuyu üzerlerinden atmaları için izin vererek iş yerini yaklaşık 6 saat kapalı tuttu.
Giyim mağazasına av tüfeği ile girip etrafa rast gele ateş açan saldırgan ve çalışanların yaşadığı korku iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safran bitkisi Keşkek ile birleştirildi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
04 Kasım, 2026 13:16 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 238
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde 10. Uluslararası Safran Festivali kapsamında düzenlenen gastronomi etkinliğinde, geleneksel keşkek yemeği safranla buluşturularak “safranlı çıtır keşkek” hazırlandı.
UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ‘Cittaslow’ ünvanına sahip Safranbolu’daki Hıdırlık Seyir Tepesi’nde “Gastronomy Living Lab” etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlikte Şef Osman Mahir Balıkçı, Mehmet Can Çakıroğlu’nun katkılarıyla geleneksel keşkek yemeğini Safranbolu’nun “kırmızı altın” olarak bilinen safranıyla buluşturarak “safranlı çıtır keşkek” hazırladı. Yöresel lezzetlere yenilikçi bir yorum kazandırmak amacıyla hazırlanan yemek, etkinliğe katılanların beğenisine sunuldu.
Festival kapsamında düzenlenen gastronomi etkinlikleriyle Safranbolu safranının farklı yemeklerde kullanımı yaygınlaştırılarak kent tanıtılıyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.