Sabancı

YOLBULAN: “KORO KOR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
23 Ağustos, 2014 00:16 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 23
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

20140822AW174675_01

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, UEFA Avupa Ligi Play-off karşılaşmasında Fransa temsilcisi St. Etienne takımı ile koro kor mücadele ettiklerini söyledi. 
Başkan Yolbulan İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Tarihinde ilk kez bu sezon Avrupa’da boy gösteren Karabükspor’un uzun yıllardır Avrupa arenasında yer alan ve ciddi bir tecrübeye sahip St. Etienne karşısında kora kor bir mücadele sergilemesinden fevkalade mutlu oldum. Üst düzey bir mücadele oldu. Sert bir maç oldu, hakem de sert oynanmasına izin verdi” dedi.

TURLA DÖNERSEK TARİHİ BİR BAŞARI OLUR
Yolbulan, dün akşamki mücadelen bu denli üst düzey bir mücadelede çok iyi performans sergileyen oyuncularını da kutladıklarını belirterek, “Rövanş çok daha çetin geçecek. Ciddi bir seyirci baskısıyla bizi sindirmeye çalışacaklardır ama futbolcularımız yine ellerinden gelenin tamamını sahaya yansıtacaklardır. Fransa’dan turla dönersek tarihi bir başarı olur ama dönemezsek dahi müthiş bir performans ortaya koyan takımımızı gönülden kutlamamız gerekir. Bu ciddiyet ve mücadeleyi lige de yansıtırsak çok iyi bir sezon geçirebiliriz. Dün maça gelen taraftarlarımıza verdikleri güzel destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Yolbulan takım olarak Türk futbolunun UEFA puanlamasına katkı sağlamak içinde ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini de kaydetti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te fuhuş operasyonu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
24 Ekim, 2026 00:17 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 299
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 72 yaşındaki şahsın da aralarında bulunduğu 5 şüpheliden 4’ü tutuklandı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbar üzerine fuhuşa aracılık etmek ve yer temin etmek suçlarına yönelik operasyon düzenledi. Ahlak Büro ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 2’si kadın 5 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fuhuş organizasyonunu yürüttüğü öne sürülen şüphelinin 72 yaşında olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği bildirildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.