Sabancı

TEŞKİLATIN YILDIZI RAFET VERGİLİ…

Karabük Haber tarafından
03 Ekim, 2021 22:58 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 04.10.2021 00:02
0
0
Tıklanma: 28
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

MHP Genel Merkezi tarafından Ankara’da düzenlenen “Güçlü siyaset, lider Türkiye, hedef 2023” temalı bölge toplantısı Ankara’da yapıldı. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili toplantıda yaptığı konuşmada teşkilatların önemine vurgu yaparken, dakikalarca alkışlandı.
ATO Kongre ve Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Karabük, Bartın, Zonguldak, Kastamonu, Kırşehir, Nevşehir, Çorum, Yozgat, Çankırı ve Ankara illerinin partili belediye başkanları, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeleriyle teşkilat yöneticileri katıldı.
Divan Başkanlığını Ankara Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’nın yaptığı toplantıda divan üyeleri arasında yer alan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yaptığı konuşma ile salonda dakikalarca ayakta alkışlandı.
Başkan Vergili yaptığı konuşmada teşkilatların seçimlerde üstlendiği misyona dikkat çekerken; “Bizleri divan üyeliğine layık gören Sayın Genel Başkanımıza ve Genel Merkez yönetimimize şükranlarımı arz ediyorum. 2009 Seçimlerini 530 oyla kazandık. Ama iktidar partisi bizden seçimi almak için ne gerekiyorsa yaptı. Bizim çalışmamız bir yere kadardı ama teşkilatımızın mensupları 10 gün boyunca Seçim Kurulu önünde bekleyerek belediyeyi bizlere teslim etti. Demek ki Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatının gücü bambaşka” cümleleriyle duygularını paylaşırken, Başkan Vergili’nin bu konuşması uzun süre ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

FACİADAN KIL PAYI

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
24 Ekim, 2026 16:57 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 192
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük-Yenice kara yolunda, iddiaya göre hatalı sollama yapan tır ile karşı yönden gelen ve içerisinde 24 kişinin bulunduğu işçi servisi kafa kafaya çarpışma tehlikesi yaşadı. Olası facianın eşiğinden dönülen anlar, servis minibüsünün içindeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, karşı yönden gelen tırın hatalı sollama yapması sonucu işçi servisiyle karşı karşıya kaldığı anlar araç içi kamerasına yansıdı. Servis minibüsü sürücüsünün dikkati ve yaptığı manevra sayesinde iki araç çarpışmaktan son anda kurtuldu.
İçerisinde 24 kişinin bulunduğu işçi servisinde yaşanan tehlikeli anlar, araç içi güvenlik kamerası görüntüleriyle kaydedildi. Görüntülerde, tır ile servis otobüsünün karşı karşıya geldiği ve olası bir kazanın son anda önlendiği anlar yer aldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.