Sabancı

ŞİDDETLİ FIRTINAYA DİKKAT

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
19 Nisan, 2024 18:21 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 56
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Karabük’te gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli fırtına sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Karabük’te 20 Nisan tarihinde kuvvetli fırtına tahmininde bulundu. Gece saatlerinden itibaren başlamasının beklendiği açıklamada, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Açıklamada, “Bu gece saatlerinden itibaren yurdumuzun batı kesimlerinden başlayarak
Karabük, Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Kırıkkale ve Zonguldak çevrelerinde beklenen rüzgarların, güney ve güneybatı yönlerinden fırtına (51-75 kilometre/saat) ve yer yer kuvvetli fırtına (75-90) şeklinde esmesi tahmin edildiğinden meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasıdır” ifadelerini yer verildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Köy muhtarı önce kadını vurdu ardından intihar etti

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
02 Kasım, 2026 23:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 338
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki lokantada bir kadını silahla vuran köy muhtarı, ardından intihar etti. Yaralanan kadın hastanede tedavi altına alındı.
Olay, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ovacık ilçesine bağlı Çatak Köyü Muhtarı V.L., terminal lokantası içerisinde ilişkisi olduğu iddia edilen S.B.’ye silahla ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan kadın yere yığılırken, V.L. daha sonra aynı silahla kendisini vurdu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı kadın ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayda yaşamını yitiren muhtarın cenazesi ise, cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hastane morguna kaldırıldı.

Bir hafta önce eşinden ayrıldığı öğrenildi
İki çocuk babası olan muhtar V.L.’nin yaklaşık bir hafta önce eşinden ayrıldığı, geçtiğimiz aylarda da birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.