Sabancı

“SAHİP ÇIKMAZSANIZ, SADECE AÇILMIŞ OLUR!”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
14 Kasım, 2014 19:21 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 26
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

 

uysal

Üniversitenin ilçeler bazında genişlemesi noktasında büyük çaba sarf eden Karabük Üniversitesi Rektörü Burhanettin Uysal Ovacık Meslek Yüksek Okulu protokolü imza töreninde yaptığı konuşmada Karabük’ün Demir Çelik Fabrikası ile anılan bir kent olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

“Türkiye ve dünya da kime sorsan Karabük’ü Demir Çelik fabrikalarıyla tanır. 2007 yılında Karabük Üniversitesi kuruldu ve bugün geldiği seviyede 14 fakülte, 7 Meslek Yüksek Okulu, 4 Yüksek Okulla eğitim ve öğretim vermektedir. Üniversitemiz kurulmasıyla birlikte güçlü bir kampus oluşturmayı hedeflerken, ilçelerde de yüksek okul açmayı hedeflemiştir. Bu üniversitemizin rekabet anlayışı ile oluşan bir anlayış. Mehmet Ali Şahin’in katkıları ile Eskipazar, Yenice ve Eflani ilçesinde Meslek Yüksek Okullarını açtık şimdi de büyüğümüzün katkıları ile Ovacık’a MYO açmak için bugün ilk adımı atıyoruz. Hayırsever TSO Başkanımızda bina yapmayı kabul etti. Bu okul buraya açılır, sahip çıkmazsanız, sadece açılmış olur. Gönlünüzde, yüreğinizde büyüttükçe Ovacık’ta büyüyüp gelişecektir.”

 

 

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eskipazar’da iki otomobil çarpıştı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
24 Ekim, 2026 23:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 203
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında araçlardan biri devrilirken, kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, Eskipazar-Karabük kara yolu Köyceğiz mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.D. idaresindeki 78 AD 301 plakalı otomobil, Eskipazar’dan Karabük istikametine sol şeritte seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki bordür taşlarına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, aynı yönde ilerleyen S.B. yönetimindeki 41 BBZ 091 plakalı otomobilin sol yan kapılarına çarptı. Çarpışmanın ardından 78 AD 301 plakalı otomobil devrildi.
Kazada, devrilen otomobilde yolcu olarak bulunan R.P. yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Eskipazar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının ilk belirlemelere göre hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.