Sabancı

ŞAHİN’E ABA ALTINDAN SOPA MI GÖSTERİLİYOR?

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
27 Kasım, 2017 19:41 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 31
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te yayın yapan bir yerel televizyonun yönetim kurulu başkanının kendi sosyal medya hesabından 4 yıl önceki paylaşımını tekrar gündeme getirmesi kafalarda soru işareti oluşturdu.

Karabük’te uzun yıllardır faaliyet gösteren bir yerel TV kanalının yönetim kurulu başkanı, geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesabında FETÖ’den tutuklanan ve yargılanan Eski Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan’ı Sapanca Kaymakamı iken 4 yıl önce AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ile ziyareti kapsayan fotoğrafı yeniden paylaştı.

Yerel TV yönetim kurulu başkanının bu paylaşımı “Şahin’e aba altından sopa mı gösteriyor” sorusunu akıllara getirdi.

Karabük’ün Ovacık ilçesinden çocukluğunda çıkan ve Hukuk Fakültesini bitirip, Avukat olduktan sonra aktif politikaya atılan, 1994 yılında Fatih Belediye Başkanı, 1995 yılından bu yana ise Milletvekilliği, Grup Başkan Vekilliği, Başbakan Yardımcılığı, Adalet Bakanlığı, Spor Bakanlığı, TBMM Başkanlığı ve Genel Başkan Vekilliği görevlerini üstlenerek bölgenin siyaset büyüğü ünvanına sahip olan bir isme karşı böyle bir izahı olmayan bir çıkışın yapılmasa tepki gördü.

Kamuoyunda söz konusu yerel TV kanalına en fazla desteği Mehmet Ali Şahin verdiği kanısı varken, şimdi o TV kanalının yönetim kurulu başkanının böyle anlamsız bir paylaşım yapması en hafif tabirle vefasızlık ve gizli bir tehdit olarak algılandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kayak Merkezinde kar yağışı etkili oldu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 09:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 87
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi’nde sezonun ilk kar yağışı etkili oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. 2 bin Keltepe Kayak Merkezi, hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesinin ardından başlayan kar yağışıyla beyaza büründü.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bakım ve teknik kontrollerin sürdürüldüğü Keltepe Kayak Merkezi’nde, ilk kar yağışıyla birlikte kış sezonuna ilişkin heyecan da arttı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.