Sabancı

Ramazan’da her mahallede şenlik var

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Haziran, 2015 09:17 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 33
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Her yıl olduğu gibi bu yıl da  Ramazan Ayı, Karabük Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan programı ile Karabük’te daha da anlamlı ve eğlenceli bir atmosferde yaşanacak.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yaptığı açıklamada rahmet, bereket ve fazilet ayı Ramazan Ayının Karabük’te dolu dolu geçirilmesi amacıyla Karabük Belediyesi olarak çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini, iftar çadırı ile özellikle fakir ve yardıma muhtaç vatandaşların rahat ve hoşgörü içerisinde huzurlu bir ortamda iftarlarını yapmaları amacıyla başlatılan uygulamanın her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdürüleceğini ve Karabük halkının Ramazanı daha rahat ve coşkulu bir şekilde yaşaması için iftardan sonra her gün bir mahallede Ramazan eğlencesi yapılacağını söyledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Köy muhtarı önce kadını vurdu ardından intihar etti

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
02 Kasım, 2026 23:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 310
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki lokantada bir kadını silahla vuran köy muhtarı, ardından intihar etti. Yaralanan kadın hastanede tedavi altına alındı.
Olay, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ovacık ilçesine bağlı Çatak Köyü Muhtarı V.L., terminal lokantası içerisinde ilişkisi olduğu iddia edilen S.B.’ye silahla ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan kadın yere yığılırken, V.L. daha sonra aynı silahla kendisini vurdu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı kadın ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayda yaşamını yitiren muhtarın cenazesi ise, cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hastane morguna kaldırıldı.

Bir hafta önce eşinden ayrıldığı öğrenildi
İki çocuk babası olan muhtar V.L.’nin yaklaşık bir hafta önce eşinden ayrıldığı, geçtiğimiz aylarda da birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.