Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

POLAT; “KARABÜK ANKARA’NIN ARKA BAHÇESİ OLMAKTAN KURTULACAK”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
11 Aralık, 2014 00:13 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 38
Okuma Süresi: 2dk
Cengiz Ünal

GENEL CERRAHİ KLİNİĞİ HASTALARA HAYAT OLUYOR GENEL CERRAH PROF. DR COŞKUN POLAT: “KARABÜK ANKARA’NIN ARKA BAHÇESİ OLMAKTAN KURTULACAK”

8 yıldır midesinde bulunan tümör nedeniyle tedavi gören Recep Ören isimli hasta Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan başarılı ameliyatla tümörlü bölge temizlenerek sağlığına kavuştu.
Prof. Dr. Coşkun Polat ile Doç. Dr. Ömer Faik Ersoy başkanlığında uzman bir Genel Cerrah ve Anestezi ekibi tarafından gerçekleştirilen ameliyatta “Retroperitoneal bölgedeki tümöral oluşum” başarı bir şekilde çıkarıldı.
Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi genel Cerrahi Servisinde konu ile ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Coşkun Polat “Hastamın büyük kontrollerde ki hiçbir üniversite hastanesinde gerçekleştirilemeyen ve bir Üniversite Hastanesinde ise ameliyat kararı alınan ve ameliyat sırasında ameliyata uygun olmadığı gerekçesi ile işleme devam edilemeyen hastanın mevcut tümörü hastanemizde başarılı bir cerrahi müdahale ile çıkarılmıştır. Ben Karabüklülere buradan sesleniyorum; Karabük şimdiye kadar Ankara’nın arka bahçesi olarak görülmüş, burada olur olmaz sıradan tanıdaki hastalıklarda bile zaten ben gelmeden önce söylemişlerdi, Karabük’ten her sabah 5-6 otobüs Ankara’ya transfer oluyor, akşamda dönüyorlar dediler. Biz bunun olmasını istemiyoruz. Benim Karabüklü hemşerilerimden ricam Ankara kararı alınan, büyükşehir kararı alınan her hasta özellikle onkolojik cerrahi grubu hasta gitmeden önce gelsinler, bizim ekibimiz tarafından tekrar değerlendirilsinler. Bizler elimizden gelen her katkıyı burada sunmak istiyoruz. Bizlerin değerlendirmesi sonrası tedavileri planlansın. Artık Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde Ankara’da yapılan her ameliyat gerçekleştirilebilmektedir. Bunu vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum” dedi.
Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Coşkun Polat’a elini öperek teşekkür eden 41 yaşındaki Recep Ören ise yaptığı açıklamada; “Hocama çok teşekkür ediyorum. İki yıl önce Ankara’da Cebeci Tıp Fakültesinde ameliyat oldum o ameliyat başarısız geçti, aynı kütleyi alamadılar ve senin bundan sonra ameliyat işin bitti, yani bundan sonra sen yavaş yavaş ölümü bekliyorsun dediler bana. Hocamızın sayesinde yeniden doğdum. Kendisinden Allah razı olsun, 20-25 santim boyutunda büyük bir kütleyi aldı, beni ikinci bir hayata döndürdü” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eskipazar’da zincirleme kaza

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
12 Ekim, 2026 09:38 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 52
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kamyonun biri park halindeki iki araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, Bayındır köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.D. idaresindeki 34 TU 5943 plakalı kamyon, Bolu’nun Gerede ilçesinden Çankırı’nın Çerkeş ilçesi istikametine seyir halindeyken dinlenme tesislerinden çıkarak Gerede yönüne dönmek isteyen M.D. yönetimindeki 34 VU 0271 plakalı çekici ve buna bağlı 34 VU 0272 plakalı yarı römorka çarpmamak için manevra yaptı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, önce tesiste park halindeki E.Ç. idaresindeki 52 AHN 923 plakalı otomobile, ardından S.R.HÜ. yönetimindeki 20-EV-323 plakalı çekici ve buna bağlı 20-ZB-423 plakalı yarı römorka çarptı. Kazada 52 AHN 923 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan E.Ç., F.K. ve 6 yaşındaki A.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Hayati tehlikeler bulunmayan yaralılar, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.