Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

ÖZLÜ; KARABÜK’Ü BİRLEŞTİRİYORUZ…

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
19 Kasım, 2017 22:44 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 39
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Karabük Belediyesi ile TCDD arasında imzalanan arazi devir teslim törenine katılarak protokole şeref konuğu olarak imza attı.
Bir dizi ziyaret ve AK Parti Merkez ilçe kongresi için Karabük’e gelen Bakan Özlü, MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti. Karabük Belediyesine gelişi sırasında Belediye Bandosu tarafından karşılanan Bakan Özlü, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’den proje ile ilgili bilgiler aldı. TCDD ile yaptıkları anlaşma neticesinde şehir merkezinde yer alan TCDD’ye ait yaklaşık 160 dönüm arazinin, Karabük Belediyesine devredildiğini ve bu alanda yer alan devlet demiryolları ünitelerinin de şehir dışına taşınacağını ifade eden Başkan Vergili, “Bu alanda yeni bir mahalle ortaya çıkartacak, bir nevi kentsel dönüşüm yapacağız” dedi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü yaptığı açıklamada, “Anadolu’nun neresine gidersek gidelim, şehir merkezinde kalmış ya bir sanayi sitesi var ya da kamuya ait bir arazi var, bu proje son derece önemli, Karabük’ü ikiye bölen bir araziyle şimdi Karabük’ü birleştiriyoruz. Karabük’e yeni bir teknopark kazandırıyoruz, bunun için bakanlığın tüm desteğini aktaracağız. Yine Eskipazar İhtisas OSB içinde ne gerekiyorsa yapacağız, çok yakında kamulaştırma işlemlerine başlayacağız. Bakanlığımızın tüm kapıları Karabük’e açık ve imkanlarımız emirlerinize amade. Karabük’ün bakanı yok diye düşünmeyin, Karabük’ün bakanı benim. Ayrıca burada üstlendiği görevlerle bir bakandan çok daha fazla deneyime sahip olan bir ağabeyimiz, bir büyüğümüz olan Mehmet Ali Şahin Bey var” dedi.
Konuşmaların ardından Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın arasında devir teslim protokolü imzalandı. Protokole; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Vali Kemal Çeber ve Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal da şeref konuğu olarak imza koydu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Eylül, 2026 17:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 172
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te jandarma ekiplerince düzenlenen 4 ayrı operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda 6 şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Karabük merkez ve Safranbolu ilçesinde 4 ayrı faaliyet gerçekleştirildi. Şüphelilerin üzerlerinde, eşyalarında ve araçlarında yapılan aramalarda kulaklık içerisine gizlenmiş 12 gram metamfetamin, 2 gram kubar esrar, içime hazır üçlü tabir edilen 1 adet esrar, 2 adet ecstasy hap, 4 gram metamfetamin, 31 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 1 gram amfetamin ele geçirildi. Ayrıca 1 cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.
Yakalanan 6 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.