Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

ÖZEL İDARE MAKİNE PARKINI GÜÇLENDİRİYOR

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
31 Mart, 2016 18:57 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 19
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, idare bünyesine 4 yeni dozer alındığını belirterek, makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi.
Yaz kış demeden merkez ve ilçelerde vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıldığını ifade eden Genel Sekreter Mehmet Uzun, “ Bilindiği üzere Özel İdaremiz kar mücadelesinden asfalt çalışmasına, kanalizasyon işinden köy konağına kadar birçok alanda merkez ve ilçe köylerinde hizmet vermektedir. Bu hizmetleri gerçekleştirirken de güçlü bir makine parkına ihtiyaç var. Bizlerde bu doğrultuda makine parkımıza 4 adet yükleyici dahil ettik. Her geçen gün daha güçlenen araç filomuz ile hizmetlerimiz sürecek” dedi.
Uzun, Özel İdaremiz makine parkına kazandırılan 4 adet dozerin alınmasında emeği geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’e, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu’na, AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım’a ve Meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yurtlar yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanıyor

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Eylül, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 224
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi yurtlarda incelemelerde bulundu.
Yurtların yeni eğitim-öğretim yılı öncesi hazırlık sürecini yerinde takip eden İl Müdürü Güven, yurt binalarında yürütülen bakım, onarım, temizlik ve düzenleme çalışmalarını denetleyerek yetkililerden bilgi aldı. Öğrencilerin güvenli, konforlu ve sağlıklı ortamlarda barınabilmesi amacıyla yapılan hazırlıkların titizlikle sürdürüldüğü ifade edildi.
İncelemeler kapsamında değerlendirmelerde bulunan İl Müdürü Coşkun Güven, yurtların yeni döneme eksiksiz şekilde hazır hale getirilmesinin öncelikli hedef olduğunu belirterek, “Yurtlarımızda öğrencilerimizin huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir ortamda barınabilmeleri için tüm hazırlıklarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde gerekli tüm bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını planlı şekilde tamamlıyoruz. Amacımız, gençlerimizi en iyi şartlarda karşılamak ve onlara kaliteli bir barınma hizmeti sunmaktır” dedi.
İl Müdürü Güven, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda tamamlanacağını, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını temenni etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.