Sabancı

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI ÜST KURULU DELEGESİNE ANKARA’YA GİDEMEZSİN DAYAĞI

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
13 Temmuz, 2022 17:35 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 26
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

DEĞİRMENCİ’NİN SAĞDUYU ÇAĞRILARINA RAĞMEN KARDEMİR’DE KAN AKTI

Özçelik-İş Sendikası’nın 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 15.Olağan Genel Kurulu öncesinde, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin daha önce yapmış olduğu sağduyu çağrılarına rağmen KARDEMİR’de kan aktı.

Karabük Şubesi yönetimi ve KARDEMİR’de formen olup kapsam dışı olarak çalışan ve sendikayla hiçbir alakası olmayan R. D. isimli şahıs, seçimlerde oy kullanacak olan Özçelik-İş Sendikası üyesi ve üst kurul delegesi Kardemir işçisi A.T’yi çocuğunun yanında darp ederek, kafasına vurdukları cisimle yaraladılar.
Baskı ve tehditlere aldırış etmediği için şiddete maruz kalan üst kurul delegesi A.T.’nin maruz kaldığı darp olayı sonrasında kafasına 13 dikiş atıldığı öğrenildi.

Emniyet güçlerinin müdahalesiyle sonuçlanan yaralama olayına ilişkin Özçelik-İş Sendikası Genel Merkezinden yapılan açıklamada, “Haklarını savunmakla mükellef olduğumuz bir işçiye kalkan el, sendikal yaşama ve Özçelik-İş Karabük Şubesi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. KARDEMİR’de ve Türkiye genelinde oynanmakta olan aşağılık oyunların farkındayız. Üyemize yapılan bu adice saldırıyı nefretle kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Yüce Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Sözde demokrasi aşıklarının yapmış olduğu baskı ve tehditlere boyun eğmeyen tüm üyelerimize bir kez daha sağduyu çağrısı yapıyor, tahriklere kapılmamalarını istiyor, sabırla beklemelerini bir kez daha kendilerinden rica ediyoruz. Ayrıca üyemize kalkan bu karanlık ellere ve bu elleri azmettirenlere Yüce Türk yargısının gereken cevabı vereceğine ve hak ettikleri cezaları alacaklarına inanıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kayak Merkezinde kar yağışı etkili oldu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 09:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 59
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi’nde sezonun ilk kar yağışı etkili oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. 2 bin Keltepe Kayak Merkezi, hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesinin ardından başlayan kar yağışıyla beyaza büründü.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bakım ve teknik kontrollerin sürdürüldüğü Keltepe Kayak Merkezi’nde, ilk kar yağışıyla birlikte kış sezonuna ilişkin heyecan da arttı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.