Sabancı

Otomobilin kaldırıma çarpıp ters döndüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
05 Kasım, 2022 16:42 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 22
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin kaldırıma çarpıp ters döndüğü anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.
Kaza, Aydınlıkevler Belenköy’de meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırıma çarpıp ters döndü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Maddi hasarla sonuçlanan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Kazada kontrolden çıkarak sağa sola manevra yapan otomobilin kaldırıma çarpıp ters döndüğü görülüyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keltepe Kayak merkezi sezona hazırlanıyor

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
05 Kasım, 2026 15:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 227
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün kış turizmindeki önemli noktalarından 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi’nde yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor.
Karabük şehir merkezine yaklaşık 23 kilometre uzaklıkta bulunan merkezde, ziyaretçilerin güvenli ve konforlu bir sezon geçirmesi amacıyla mekanik bakım ve teknik kontroller titizlikle yürütülüyor. Bu çerçevede telesiyej sisteminin makara ve rulman bakımları gerçekleştirilirken, röntgen sistemiyle hat kontrolleri ve gerekli bakım çalışmaları da sürdürülüyor.
5 bağımsız piste sahip Keltepe Kayak Merkezi’nde 875 metre uzunluğunda telesiyej, 500 metre uzunluğunda teleski ve yeni başlayanların kullanımına yönelik baby lift sistemi bulunuyor. Farklı zorluk seviyelerindeki pistleriyle hem kayak öğrenmek isteyenlere hem de deneyimli kayak severlere hitap eden merkez, günübirlik ziyaretçilere hizmet veriyor.
Ekipler, mekanik sistemlerin güvenli ve sorunsuz şekilde hizmet verebilmesi için teknik kontrollerini sürdürürken, Keltepe Kayak Merkezi’ni yeni kış sezonuna hazır hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.