Sabancı

Nerede ölürlerse cenazeleri orada kalacak

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ağustos, 2013 13:54 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 514
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Almanya’da yaşayan fizik tedavi doktoru ve sekreter eşi kendilerine aldıkları bisikletler ile dünya turuna çıktı.

Almanya’da yaşayan fizik tedavi doktoru ve sekreter eşi dünyada yaşayan insanların etnik kültürlerini, yaşama ortamlarını öğrenmek amacıyla tüm mal varlıklarını satarak kendilerine aldıkları bisikletler ile dünya turuna çıktı. Çift, ‘Nerede ölürsek cenazemiz oranın etnik kültürlerine göre kaldırılsın” dedi.
Almanya’da fizik tedavi doktoru olarak görev yapan 45 yaşındaki Christof Emmes özel bir şirkette sekreterlik yapan eşi 44 yaşındaki Eveline Emmes ile birlikte, mal varlıklarının hepsini satıp kendilerine aldıkları bisikletlerle dünya turuna çıktılar.

Almanya’dan hareket eden çift dünyanın tüm ülkelerinde yaşayan insanların etnik kültürlerini, dinlerini, yaşama ortamlarını araştırmak ve bilgi edinmek amacı ile 6 ayda 3600 km yol kat ettiler. Cuma gününe kadar İstanbul’a gitmeyi planlayan çift burada Ali isimli sevgilisi ile birlikte yaşayan 26 yaşındaki kızları Yacgueline Emmes’i ziyaret ederek yollarına devam edecekler.

Almanya’dan hareket ettikten 6 ay kadar bir sürede 3600 km yaparak Tekirdağ’ın Malkara ilçesine geldiklerini belirten çift, “Ömrümüzün yettiği kadar yolumuza devam edeceğiz. İlk olarak İstanbul’da Ali isimli sevgilisi ile yaşayan kızımız Yacgueline Emmes’i ve sevgilisini ziyaret ederek onları öptükten sonra en çok merak ettiğimiz ülke olan Avusturya’ya gideceğiz. Buranın kültürleri öğrendikten sonra tekrar yolumuza kaldığı yerden devam edeceğiz. Nerede ölürsek cenazemizin oranın etnik kültürlerine göre kaldırılmasını istiyoruz” dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te fuhuş operasyonu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
24 Ekim, 2026 00:17 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 276
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 72 yaşındaki şahsın da aralarında bulunduğu 5 şüpheliden 4’ü tutuklandı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbar üzerine fuhuşa aracılık etmek ve yer temin etmek suçlarına yönelik operasyon düzenledi. Ahlak Büro ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 2’si kadın 5 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fuhuş organizasyonunu yürüttüğü öne sürülen şüphelinin 72 yaşında olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği bildirildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.