Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Levent Açıkgöz: “Akhisarspor maçı bizim olmazsa olmazımız”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
15 Şubat, 2018 10:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 38
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, geçtiğimiz hafta 5-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçının kendileri için bir hezimet olduğunu söyleyerek, “Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Akhisarspor maçı bizim olmazsa olmazımız. Mecbur kazanmak zorundayız” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında pazar günü sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Doğan Tesisleri’nde, Teknik Direktör Levent Açıkgöz yönetiminde yapılan idmanda kırmızı-mavili oyuncular kondisyon ve ısınma hareketlerinin ardından basına kapalı olarak taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

“Bu maç bizim olmazsa olmazımız”
İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, 5-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçının kendileri açısından hezimet olduğunu söyleyerek, “Bizim rakibimiz Beşiktaş değil ama oradan bir şey elde edebilirsek moral kaynağı olarak önümüzdeki haftalara daha güvenle bakma adına iyi olur diye düşünüyorduk ama olmadı. Ciddi anlamda burada Akhisarspor maçımız var. Bu maç bizim olmazsa olmazımız. Mecbur kazanmak zorundayız. Akhisar’ın da durumu kötü. Geçen hafta kazandıkları maçla moral buldular. Zor bir maç olacak. Oyuncularımızla dünden itibaren çalışmalara başlayarak maçın önemini anlatıyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda yapıyoruz. Pazar günü Alanya maçında gösterdikleri performansın daha üstünde bir performans göstererek maçı kazanmak adına ellerinden geleni yapacaklar” dedi.
Hataları düzeltme adına çalışma yaptıklarını da kaydeden Açıkgöz, “Süremiz yok, haftalar çabuk geçiyor. Mümkün oldukça hepsini çalıştırıp eksikliğimizi antrenmanlarda gidermeye çalışıyoruz ama süreç biraz zaman alacak” diye konuştu.
Taraftarlara da seslenen Leven Açıkgöz, “O tribünü doldursunlar. Maçın sonucuna göre eleştiri ve övgüyü yapabilirler. Oturduğumuz yerden değil gelip tribünde takımın yanında olduğunu göstermek için taraftarımızı bekliyoruz. Bu konuda hala birlikteliğe varamadık” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rektörü Kırışık, TEKNOFEST Güneydoğu’da Selçuk Bayraktar ile buluştu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
05 Ekim, 2026 15:37 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 130
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile bir araya geldi.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Selçuk Bayraktar ile görüşerek festival alanındaki KBÜ stantlarını ziyaret etti.
Görüşmede, Millî Teknoloji Hamlesi kapsamında üniversitelerin üstlendiği rol ile araştırma, geliştirme ve inovasyon çalışmaları ele alındı.
Temaslarının ardından festival alanındaki Karabük Üniversitesi stantlarını ziyaret eden Kırışık, finalist öğrencilerle bir araya gelerek ekiplerin geliştirdiği projeler hakkında bilgi aldı.
Öğrencilere başarı dileyen Kırışık, üniversitenin TEKNOFEST yarışmalarındaki performansına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kırışık, son üç yılda TEKNOFEST’e başvuran KBÜ ekiplerinin sayısının yüzde 161,5 artışla 65’ten 170’e, ön elemeyi geçen ekip sayısının ise 41’den 87’ye yükseldiğini belirtti.
2026 finallerinde 15 KBÜ ekibinin yarıştığını, 13 ekibin ise projelerini festival alanında sergilediğini aktaran Kırışık, öğrencilerin Hyperloop, su altı sistemleri, çip tasarımı ve yapay zeka gibi farklı alanlarda çalışmalar yürüttüğünü ifade etti.
Hyperloop Geliştirme Yarışması’nda Türkiye ikincisi olan PARTECH Hyperloop Takımı başta olmak üzere tüm finalist öğrencileri tebrik eden Kırışık, gençlerin yenilikçi projeler geliştirme süreçlerini desteklemeyi sürdüreceklerini kaydetti.
Kırışık, öğrencilerin fikirlerini sahada uygulanabilir projelere dönüştürmelerini destekleyen bir üniversite ortamı oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, Türkiye Yüzyılı vizyonu ve Millî Teknoloji Hamlesi doğrultusunda üniversitenin araştırma, geliştirme ve yenilikçilik kapasitesini artırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.