Sabancı

KÖPEK ÇİŞİNİ YAPTI, ORTALIK KANA BULANDI

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Eylül, 2017 02:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 30
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te yaşıl bir adam., evinin karşısına tuvaletini yapan köpeği ve sahibini av tüfeğiyle vurarak yaraladı.
Olay, merkeze bağlı Kurtuluş Mahallesi Preveze Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Toker (56) gezdirmeye çıkardığı Alman kurdu cinsi köpeği, 80 yaşındaki Mehmet Ş.’nin evinin karşısındaki otların arasına tuvaletini yaptı. Bu sırada evinin balkonunda oturan Mehmet Ş. köpeğin sahibini uyararak ‘Evimin karşına köpeğinin tuvaletini neden yaptırıyorsun?’ dedi. Sözlü tartışmanın üzerine yaşlı adam evin duvarında asılı olan çifte kırma diye tabir edilen av tüfeğini alarak Mustafa Toker ve yanındaki köpeğe ateş etti. Saçmaların isabet etmesiyle yaralanan Mehmet Toker, çevredeki vatandaşların haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

“Başpolis dakikalarca veteriner aradı”
Bu sırada arka sol ayaklarına ve vücuduna isabet eden saçmalar sonucu yerde kanlar içinde kalan köpek acı içinde dakikalarca kıvrandı. Yaşanan olay üzerine bölgeye giden Asayiş ve Cinayet Büro Amiri Başpolis Osman Korkut kanlar içinde yerde yatan Alman kurdu için telefonuna sarılarak veteriner bulmaya çalıştı. Karabük Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine ulaşan Başpolis Korkut, yaralı köpek için yardım talebinde bulundu. Bunun üzerine olay yerine Belediye veterineri ve ekipleri yaralı köpeği alarak müdürlüğün bünyesindeki tedavi merkezine götürüldü.
Öte yandan olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan ve inceleme yapan polis ekipleri, Mehmet Ş.’yi gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keltepe Kayak merkezi sezona hazırlanıyor

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
05 Kasım, 2026 15:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 241
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün kış turizmindeki önemli noktalarından 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi’nde yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor.
Karabük şehir merkezine yaklaşık 23 kilometre uzaklıkta bulunan merkezde, ziyaretçilerin güvenli ve konforlu bir sezon geçirmesi amacıyla mekanik bakım ve teknik kontroller titizlikle yürütülüyor. Bu çerçevede telesiyej sisteminin makara ve rulman bakımları gerçekleştirilirken, röntgen sistemiyle hat kontrolleri ve gerekli bakım çalışmaları da sürdürülüyor.
5 bağımsız piste sahip Keltepe Kayak Merkezi’nde 875 metre uzunluğunda telesiyej, 500 metre uzunluğunda teleski ve yeni başlayanların kullanımına yönelik baby lift sistemi bulunuyor. Farklı zorluk seviyelerindeki pistleriyle hem kayak öğrenmek isteyenlere hem de deneyimli kayak severlere hitap eden merkez, günübirlik ziyaretçilere hizmet veriyor.
Ekipler, mekanik sistemlerin güvenli ve sorunsuz şekilde hizmet verebilmesi için teknik kontrollerini sürdürürken, Keltepe Kayak Merkezi’ni yeni kış sezonuna hazır hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.