Karabük Üniversitesinde mezuniyet aşamasındaki öğrencilerinin iş hayatına en kısa sürede geçiş yapabilmelerine yardımcı olmak, eğitim hayatına devam eden öğrencilere de Kurum hizmetlerinden yerinde yararlandırmak amacıyla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Karabük Üniversitesi arasında İŞKUR irtibat noktası açılmasına yönelik imzalanan protokol hayata geçirilerek, bugünden itibaren hizmet vermeye başladı.
İrtibat noktasında, İŞKUR bünyesinde çalışan iş ve meslek danışmanları gençlere yönelik rehberlik ve danışmanlık hizmetleri yapacaklar. İŞKUR irtibat noktası ile Gençlerin iş hayatına en kısa sürede geçiş yapabilmelerine yardımcı olabilmek amaçlanıyor.
Konu ile ilgili bilgi aldığımız Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun GÜVEN “İrtibat Noktasında İŞKUR olarak gençlerimize mezuniyet sonrasında kendilerini nelerin beklediğini, iş arama becerileri, öz geçmiş hazırlama, işverenle mülakat, görüşme teknikleri, başta olmak üzere Europass CV oluşturma gibi güncel ve önemli konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunulacaklar” dedi
İrtibat Noktasında İŞKUR’un tüm faaliyetleri de yerinde yapılabilecek.


