Sabancı

KARABÜK’TE TRAFİK KAZASI; TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
29 Nisan, 2024 09:40 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 119
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün Eflani ilçesinde otomobilin tır ile çarpıştığı kazada sonucu 1 kişi yaralandı.
Kaza, Hükümet Caddesi’nde meydana geldi. Emin E. idaresindeki 34 JG 8629 plakalı otomobil, 37 BM 312 plakalı tırla çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Eflani Entegre Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Köy muhtarı önce kadını vurdu ardından intihar etti

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
02 Kasım, 2026 23:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 325
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki lokantada bir kadını silahla vuran köy muhtarı, ardından intihar etti. Yaralanan kadın hastanede tedavi altına alındı.
Olay, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ovacık ilçesine bağlı Çatak Köyü Muhtarı V.L., terminal lokantası içerisinde ilişkisi olduğu iddia edilen S.B.’ye silahla ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan kadın yere yığılırken, V.L. daha sonra aynı silahla kendisini vurdu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı kadın ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayda yaşamını yitiren muhtarın cenazesi ise, cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hastane morguna kaldırıldı.

Bir hafta önce eşinden ayrıldığı öğrenildi
İki çocuk babası olan muhtar V.L.’nin yaklaşık bir hafta önce eşinden ayrıldığı, geçtiğimiz aylarda da birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.