Sabancı

Karabük’te eğitim-öğretime kar engeli

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
01 Ocak, 2026 22:47 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 105
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullarda eğitime 1 gün daha ara verildi. Böylece kentte eğitim-öğretime üst üste 5 gün ara verilmiş oldu.
Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde etkisini sürdüren kar yağışı ve buzlanma riskinin devam ettiği belirtildi. Açıklamada, 2 Ocak Cuma günü Karabük genelindeki her tür ve derecedeki resmi ve özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile halk eğitimi merkezlerinde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.
Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile personel ile engelli personelin aynı gün idari izinli sayılacağı ifade edildi. Kentte yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 4 gündür tatil edilmişti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Terminal Lokantasında fiyatlar uygun

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Ekim, 2026 12:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 434
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Belediyesi Terminal Lokantası, hijyen şartlarına uygun hazırlanan yemekleri ve ekonomik fiyatlı tabldot menüleriyle vatandaşlara hizmet veriyor.
Karabük Şehirler Arası Otobüs Terminali’ndeki Belediye Terminal Lokantası, çorba, sulu yemek, pilav ve tatlı seçeneklerinden oluşan tabldot menüleriyle vatandaşlara ekonomik yemek alternatifi sunuyor.
Karabük Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde yenileme çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşan lokantada, çorba, sulu yemek, pilav ve tatlı seçenekleri sunuluyor. İşletmede ayrıca sabah kahvaltısı için börek de bulunuyor.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, terminaldeki yenileme çalışmalarının hizmet kalitesini artırmayı amaçladığını belirtti.
Terminal Lokantası’nda tabldot menü uygulamasını başlattıklarını aktaran Çetinkaya, mutfakta hijyen standartlarını koruyarak vatandaşlara güvenilir gıda sunmayı öncelik olarak gördüklerini ifade etti.
Çetinkaya, hem Karabüklülerin hem de terminali kullanan yolcuların lezzetli, doyurucu ve bütçelerine uygun yemek seçeneklerinden yararlanmasını hedeflediklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.