Sabancı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİNDEN AÇIKLAMA

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Ağustos, 2024 13:08 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 35
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Üniversitesi, Dünya Sağlık Örgütü’nün açıklamaları doğrultusunda uluslararası öğrencilerin diğer tüm öğrenciler gibi toplum sağlığını tehdit edecek herhangi bir duruma karşı titizlikle izlendiğini duyurdu.
Karabük Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Uluslararası öğrencilerimiz de diğer tüm öğrencilerimiz gibi toplum sağlığını tehdit edecek herhangi bir duruma karşı titizlikle izlenmekte ve geçmişte olduğu gibi Sağlık Bakanlığı’nın ve ilgili kurumların talimatlarına ve tavsiyelerine uygun şekilde hareket edilmektedir” denildi.
Karabük Üniversitesi olarak öğrencileri, personelleri ve halkı sağlık başta olmak üzere her türlü risklere karşı korumak için daima sorumluluk bilinci ile hareket edildiğinin aktarıldığı açıklamada, “Devletimizin ilgili kurumları ile koordineli olarak çalışarak gerekli önlemleri titizlikle almaktayız. Dünya Sağlık Teşkilatı tarafından yapılan son açıklamalar ve gelişmeler doğrultusunda da Karabük Üniversitesi, süreci yakından takip etmekle birlikte Sağlık Bakanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü gibi ilgili resmi kurumlarla koordineli olarak hareket etmektedir. Uluslararası öğrencilerimiz de diğer tüm öğrencilerimiz gibi toplum sağlığını tehdit edecek herhangi bir duruma karşı titizlikle izlenmekte ve geçmişte olduğu gibi Sağlık Bakanlığı’nın ve ilgili kurumların talimatlarına ve tavsiyelerine uygun şekilde hareket edilmektedir. Karabük Üniversitesi olarak, bu hususta gereken önlemleri ilgili birimlerle koordineli şekilde almakta, mensuplarının, öğrencilerinin ve halkımızın sağlığının koruması konusunda büyük bir hassasiyet göstermekteyiz” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARDEMİR’de yeni yönetim belirlendi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
22 Ekim, 2026 16:13 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 516
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

KARDEMİR A.Ş.’nin bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. A, B ve D grupları ile bağımsız üyelerden oluşan yeni yönetim kurulu şekillendi.

Karabük’ün en önemli sanayi kuruluşlarından KARDEMİR A.Ş.’de bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’un ardından yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

Genel kurulda yapılan belirlemelere göre yönetim kurulu üyeleri A Grubu, B Grubu, D Grubu ve bağımsız üyelerden oluştu.

Yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle:

A Grubu

  • Muhammed Ali Oflaz
  • Ercüment Arvas
  • Fatih Mehmet Erkoç
  • Yusuf Canbolat

B Grubu

  • Kamil Güleç
  • Mustafa Aydın

D Grubu

  • Gürsoy Erol

Bağımsız Üyeler

  • Suat Sarıgül
  • Cahit Ensari
  • Arif Nihat Güllüoğlu
  • Metin Yerebakan

KARDEMİR’de yeni yönetimin belirlenmesiyle birlikte gözler, önümüzdeki dönemde şirketin izleyeceği yönetim ve yatırım politikalarına çevrildi. Yeni yönetim kurulunun görev dağılımı ve alacağı kararlar, şirketin geleceği açısından yakından takip edilecek.

 

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.