Sabancı

IHLAMUR TERAS’TA İŞLER KESAT..!

Karabük Haber tarafından
08 Mayıs, 2024 19:09 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 10.12.2024 22:43
0
0
Tıklanma: 22
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Son günlerde Yenice Belediyesinden işçi çıkarılması ile alakalı olarak eleştirilerin hedefinde olan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş basın açıklaması yaptı.

Başkan Karakaş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Saygıdeğer Hemşehrilerimiz,
Son günlerde kamuoyunda çokça dillendirilen Yenice Belediyesi’nin mali hesaplarının paylaşılmaması üzerine bu açıklamayı yapmak zaruri hale gelmiştir.
Bunun üzerine biz de mali tablomuzdan sadece bir kesiti kıymetli kamuoyu ile paylaşmayı gerekli gördük.
Yönetimimiz , Cumhur İttifakı birlik ve beraberliğine bağlı kalarak şimdiye kadar mali konularda açıklama yapma gereğinde bulunmamıştı.
Kamuoyunda çok artan talepler doğrultusunda bu tabloyu yayınlamak durumunda kaldık.
Nüfusu 10.000 ‘in altındaki belediyelerde , belediyemizde bu kapsam dahilinde olup personel gideri % 40 olarak uygulanır denilmesine rağmen Yenice Belediyesi’nin
2024 yılı ilk 4 ayındaki personel gideri % 69.86 dır.
Belediyemize bağlı Ihlamur Teras Şirketindeki personel gideri rekorları alt-üst edecek derecede gerçekleşmiştir. Ihlamur Terasın ilk 4 aydaki personel gideri % 219.87 ‘dir.
Yorumu saygıdeğer halkımıza ve kamuoyuna bırakıyoruz. Saygılarımla…”

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Köy muhtarı önce kadını vurdu ardından intihar etti

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
02 Kasım, 2026 23:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 298
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki lokantada bir kadını silahla vuran köy muhtarı, ardından intihar etti. Yaralanan kadın hastanede tedavi altına alındı.
Olay, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ovacık ilçesine bağlı Çatak Köyü Muhtarı V.L., terminal lokantası içerisinde ilişkisi olduğu iddia edilen S.B.’ye silahla ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan kadın yere yığılırken, V.L. daha sonra aynı silahla kendisini vurdu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı kadın ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayda yaşamını yitiren muhtarın cenazesi ise, cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hastane morguna kaldırıldı.

Bir hafta önce eşinden ayrıldığı öğrenildi
İki çocuk babası olan muhtar V.L.’nin yaklaşık bir hafta önce eşinden ayrıldığı, geçtiğimiz aylarda da birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.