İkinci Dönem AK Parti milletvekili olarak görev yapacak olan Osman Kahveci hafta sonu Türkiye Büyük Millet Meclisine kaydını yenilerken, bugün saat 14.00’da Karabük Merkez İlçe Seçim kurulundan alacak.
Seçim sonrası ilk değerlendirmeyi gazetemize yapan Kahveci, sonuçların Ak Parti adına bir hazimet olmadığını yine Ak Partinin birinci parti olduğunu, halkın tercihinin yine Ak Parti olduğunu sadece halkın kendilerine “dikkat edin” uyarısını yaptığını söyledi.
MİLETİN KARARINA SAYGILIYIZ
Milletin tercihine saygılıyız diyen Kahveci “ millet İradesine dünde saygılıydık, bugünde. Millet böyle bir karar aldı, saygılı olmak lazım. Biz bu seçim sonuçlarını bir hazimet olarak asla değerlendirmiyoruz, hazimet değil zaten. Yine Millet bizim arkamızda. Ak Parti Türkiye Genelinde yüzde 41 oy almıştır. Karabük’te de ise yüzde 50 başarı sağlamıştır. Karabük’te CHP’nin oyları düşmüştür. MHP bir iki puan yükseltmiştir. Bu sonuçlara bakarak iktidar şunu dememeli “ millet bizi iktidar yapacak” Millet halen Ak Partiyi iktidar olarak görmektedir. Herkes mesajı doğru almalı. Seçimden karlı çıkan HDP oldu. Çünkü Ak Parti karşıtları, Ak Parti muhalifleri HDP’nin barajı aşması için destek vermişlerdir. Ak Parti muhalifleri seçim öncesi hesaplar yaptılar ve yaptıkları hesaplar tuttu. Ak Parti bu dönem tek başına iktidar olma şansını kaybetti. Ama Ak Parti olmadan da hükümet kurulması imkansız. Üç parti bir araya gelse yetmiyor. Koalisyon olacak. Ak Partiye görev verilirse Ak Parti koalisyon için arayışlara başlayacaktır. Biran önce de hükümet kurulmalıdır. Ülkenin bekleyen sosyo-ekonomik politik sorunları var. Bunlar ötelenemez. Biran önce hükümet kurulup çalışmalara başlanmalı. Her Partinin kendine göre kırmızı çizgileri olacaktır ama şu dönemde kırmızı çizgiler ülke menfaatlerine zarar verir. Yeşil ışık yakarak, barışcıl, uzlaşmacı bir şekilde ülke menfaatlerini düşünerek hareket etmek lazım. Ülke menfaatleri bizin için her şeyin üstünde. Sorunlar kangrenleşmeden hükümet kurulup çalışmalar başlamalı.” dedi
KARABÜK’TE YATIRIMLAR DEVAM EDECEK
Karabük’te yatırımların kaldığı yerden hızla devam edeceğini belirten Kahveci “ hali hazırda devam eden yatırımlarımız var. İhalesi yapılanlar ve ihale aşamasında olanlar var. Hepsinin takipçisi olacağız. Yatırımlar tüm hızıyla devam edecek. Bunun yanında başkaca ne getirebiliriz, ne yapabiliriz bunan çalışması ve telaşı içinde olacağız” dedi
atakan kartal
•halk sizi uyardı öylemi kahveci?sayın kahveci karabükte halk size dediki ak parti hükümeti karabük ilini horladı hakir gördü üvey evlad muamelesi yaptı dedi.şöyleki doğuya her ile hava alanı yaptınız karabükde nerde?3 hastaneyi 1 indirdiniz yatak kapasitesini düşürdünüz gerisi nerde?türkiyede hiçbir ilin kabul etmediği MARCZİNG DENİLEN LANET BEŞAR ESATIN KİMYASAL SİLAHLARINDAND A TEHLİKELİ FABRİKAYI KARABÜK ŞEHİR MERKEZİNE 9 KM uzaklığa KURULMASINA NASIL OLDUDA ÇED raporu verdirdiniz ?karabükte hava kir.konyayı ve eskişehiri başkent ankaraya yüksek hızlı trenle 1,5 saattte bağladınız karabük ili yht rayını ve tekerini ürettiği halde neden karabük ankara arası yüksek hızlı tren projesi için hükümete baskı yapmadınız.?bizler biad eden değil karabük halkının ve şehrinin haklarını yeri geldiğinde masaya vurup almasını bilen vekiller istiyoruz.bizlere siz zenginsiniz denilip teşviğe almayan bir akp hükümeti var.birike birike artık taşma noktasına gelmişti.ve taştıda.
emre
•10 sene önce asgari ücrete kimse çalışmazken şimdi asgari ücrete iş bulamıyor millet. asgari ücrette çay simit parası her asgari ücretli bankalara ömür boyu borç ödemeye mahkum edilmiş görmüyormusunuz bunları.