Sabancı

GÜVEN: – “ SGK’YA AİT BİNALARIN TAPULARINI DEVRALDIK”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
30 Ağustos, 2014 09:34 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 31
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

İSKUR

Karabük Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Coşkun Güven yeni hizmet binası için SGK’ya ait binanın tapusunu aldıklarını açıkladı. 
Güven, Karabük’te son yıllarda bütün kamu kurumlarının kendi binalarının yapılması noktasında çalışmalar olduğunu belirterek, “ Bizlerde İŞKUR olarak kendi hizmet binamızı yapabilmek için alt yapı çalışmalarında bulunduk. Birkaç alternatif var ve bunlardan biri SGK’nın yapacağı yeni hizmet binası içinde olmaktı. Genel Müdürlüğümüzle bizim istediğimiz kendi hizmet binamızdı. Kurumların kendi kurumsal kimliklerini kazanabilmesi için bağıösız hizmet binasına kavuşmasının daha doğru olacağını düşündük. Bu anlamda istasyon caddesinde bulunan SGK’ya ait karakol binası ile yanındaki binayı aldık ve tapu devri yapıldı. 2015 yatırım planında varız. Şuanki altyapı çalışmaları biter bitmez proje çalışmalarına geçerek modern bir binayı yapmanın peşindeyiz. Buradaki mülkiyetimize aldığımız binanın taban alanı 250-300 metrekare olmakla birlikte 7 kat imar ruhsatı var. İstasyondaki meydanı hareketlenmesi adına modern bir bina kavuşturursak hizmet alanlara daha iyi hizmet yapacağımızı düşünüyoruz” dedi.
KTSO ile ortaklaşa yapacakları girişimcilik kurslarına Eylül ayı başında müracaatları alarak 19 Eylül’de ilk grubu ardından ikinci grubu kursa alacaklarını da belirten Güven, “ Karabük’te kendi işini kurmak isteyen çok arkadaşımız var. KOSGEB’ten faydalanbmek adına girişimcilik kursunu bitirmesi gerekiyor. Yoğun bir talep var. Bu kapsamda Meslek Eğitim Kurslarımız devam ediyor. Yenice’de 15 Gazaltı kaynakçısını yetiştirdik. Meslek Eğitim Kapsamında işsizlerimizin önünü açabilmek adına mücadele ediyoruz. Tekstil bölümünde yoğun bir talep var ve dikiş makinesi operatörlüğü konusunda kurs hazırlığımız var” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Terminal Lokantasında fiyatlar uygun

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Ekim, 2026 12:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 202
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Belediyesi Terminal Lokantası, hijyen şartlarına uygun hazırlanan yemekleri ve ekonomik fiyatlı tabldot menüleriyle vatandaşlara hizmet veriyor.
Karabük Şehirler Arası Otobüs Terminali’ndeki Belediye Terminal Lokantası, çorba, sulu yemek, pilav ve tatlı seçeneklerinden oluşan tabldot menüleriyle vatandaşlara ekonomik yemek alternatifi sunuyor.
Karabük Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde yenileme çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşan lokantada, çorba, sulu yemek, pilav ve tatlı seçenekleri sunuluyor. İşletmede ayrıca sabah kahvaltısı için börek de bulunuyor.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, terminaldeki yenileme çalışmalarının hizmet kalitesini artırmayı amaçladığını belirtti.
Terminal Lokantası’nda tabldot menü uygulamasını başlattıklarını aktaran Çetinkaya, mutfakta hijyen standartlarını koruyarak vatandaşlara güvenilir gıda sunmayı öncelik olarak gördüklerini ifade etti.
Çetinkaya, hem Karabüklülerin hem de terminali kullanan yolcuların lezzetli, doyurucu ve bütçelerine uygun yemek seçeneklerinden yararlanmasını hedeflediklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.