Sabancı

Eflani’nin eşsiz doğası havadan görüntülendi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
27 Aralık, 2017 10:32 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 36
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Geçtiğimiz hafta başlayan yağış ile kış şartlarının ağır geçtiği Karabük’ün Eflani ilçesinde yeni yıl öncesi beyaz gelinliğini giyen doğanın havadan görüntüsü izleyenleri büyülüyor.
Zaman zaman hava sıcaklığının gece eksi 30 derecelerde seyrettiği Eflani ilçesinde yer alan göletler donarken, karla birlikte doğanın ortaya çıkarttığı eşsiz manzara güneşle birlikte izleyenleri adeta büyülüyor.
Havadan çekilen görüntülerde ilçede yer alan Ortakçı göleti ve çevresindeki beyaz örtü güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte izleyenlere doyumsuz bir manzara sergiledi. İlçede yer alan bir diğer gölet olan Bostancılar göleti ise tamamen dondu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kayak Merkezinde kar yağışı etkili oldu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 09:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 102
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi’nde sezonun ilk kar yağışı etkili oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. 2 bin Keltepe Kayak Merkezi, hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesinin ardından başlayan kar yağışıyla beyaza büründü.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bakım ve teknik kontrollerin sürdürüldüğü Keltepe Kayak Merkezi’nde, ilk kar yağışıyla birlikte kış sezonuna ilişkin heyecan da arttı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.