Sabancı

Bolu, Gerede ve Eskipazar’da Deprem

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
02 Mayıs, 2015 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 65
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Merkez üssü Bolu, Gerede ilçesinin Karacadağdemirci Köyü ve Eskipazar, Ozanköy’de deprem meydana geldi. Bolu’da ki depremin büyüklüğü 4.1 iken Eskipazar, Ozanköy’de ki depremin büyüklüğü 2.7 olarak belirlendi. Deprem Karabük’ten de hafif miktarlarda hissedildi.

Bolu, Gerede de 4.1, Eskipazar, Ozanköy’de 2.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün verilerine göre 40.8708 enlem ve 32.4580 boylamında olan deprem saat 15:45’de merkez üssü Bolu’nun, Gerede ilçesinin Karacadağdemirci Köyünde yerin 5 kilometre altında 4.1 büyüklüğünde, 40.8947 enlem ve 32.5445 boylamında olan deprem saat 16:00’da merkez üssü Eskipazar’ın, Ozanköy Köyünde yerin 4.5 kilometre altında 2.7 büyüklüğünde meydana geldi. Deprem hafif şekilde Karabük’ten de hissedilirken, hasara neden olmadı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İki araç kavşakta kaza yaptı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
02 Kasım, 2026 17:02 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 109
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te iki cipin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza, Namal Kavşağı’nda meydana geldi. Hasan A. (61) idaresindeki 78 DE 444 plakalı cip merkez istikametinden kavşağa doğru sol şeritte ilerlediği sırada, orta şeritten Atatürk Bulvarı yönüne kontrolsüz şekilde sola dönüş yapmak isteyen Ahmet Ö. (60) idaresindeki 57 ABR 980 plakalı ciple çarpıştı. Kazada, Zehra A. (61) hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince yaralı tedbir amacıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.