Sabancı

“BİRAZ SABIR LAZIM. YENİ BİR TAKIMIZ”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Eylül, 2015 01:48 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 37
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde, Çamlık Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Yaklaşık 2 saat süren idman, yarı saha çift kale maçla sona erdi.
İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Hüseyin Kalpar, geçen hafta sonu oynanan ve kendileri için çok önemli olan Yeni Malatyaspor maçını kazanmaları gerektiğini ancak kazanamadıklarını, daha fazla çalışmaları ve üretken olmaları gerektiğini söyledi.
Ligde 4 maç oynadıklarını iki galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgiyle 7 puan topladıklarını ancak bu puanın kendisine göre yetersiz ve az olduğunu anlatan Kalpar, “Kaybedilmiş hiçbir şey yok ancak kazanılmış da bir şey yok. Henüz çok erken, biraz sabırlı olmaya ihtiyacımız var. Bizim çok daha iyi olmaya ihtiyacımız var. Bunun da iyi olacağı inancındayım. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımız. İyi kurulu bir takım sahada iyi olması lazım. Herkes gibi ben de iyi netice alınsın istiyorum. Bu şimdi olmadı diye yarın olmayacak anlamına gelmez. Biraz sabır lazım. Yeni bir takımız. Yeni takımın dezavantajları olabiliyor, bunu yaşıyoruz kabul etmek gerekir. Ne olursa olsun kaybedilen bir şey yok. Ne kazandık ne de kaybettik. Bundan sonraki maçlardan hiç değilse bize düşen görevi yapıp iyi neticeler almak gerekir” dedi.
“Bu takımın kendisine koyduğu bir hedef var” diyen Kalpar şunları söyledi:
“Bu hedefi tutturabilecek neticeyi almak gerekir diye düşünüyorum. Bunu alacak oyuncular. Bu takımın eninde sonunda ipi göğüsleyeceğinden en küçük bir şüphem yok. Buna inancım çok fazlasıyla var.”
Kupa maçlarının kendileri açısından bir nevi iyi olacağını ve oynayamayan oyuncuları görme şansları olduğunu da belirten Kalpar, öncelikle Kayseri Erciyesspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keskinkılıç; 24 yıl önce milletimizle başladık, aynı inançla yürüyoruz

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
03 Kasım, 2026 15:56 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 67
Okuma Süresi: 2dk
Cengiz Ünal

AK PARTİ Karabük Milletvekili, AK PARTİ Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve TBMM KİT Komisyonu Katip Üyesi D. Ali Keskinkılıç, AK Parti’nin iktidara gelişinin 24. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Keskinkılıç, 3 Kasım 2002’nin millet iradesinin Türkiye’nin geleceğine yön verdiği tarihî bir başlangıç olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan hizmet yolculuğunu ilk günkü heyecan ve kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.

“Gücümüzü milletimizin güveninden alıyoruz”

3 Kasım’ın Türkiye’nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Keskinkılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bundan 24 yıl önce aziz milletimiz, sandıkta ortaya koyduğu güçlü iradeyle Türkiye’nin yarınlarına yeni bir kapı açtı. ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek çıktığımız bu yolda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet etmenin onurunu ve sorumluluğunu taşıyoruz. Gücümüzü milletimizin güveninden, çalışma azmimizi bu topraklara duyduğumuz sevdadan alıyoruz.”

“Hizmet anlayışımızın merkezinde insanımız var”

AK Parti’nin siyaset anlayışının temelinde insan odaklı hizmetin bulunduğunu belirten Keskinkılıç, şöyle devam etti:

“Bizim için bu yolculuğun en kıymetli karşılığı; bir annenin hayır duası, bir gencin geleceğe güvenle bakışı, bir çocuğun yüzündeki tebessümdür. Eser ve hizmet siyasetimizin merkezinde insanımızın huzuru, refahı ve umudu vardır. Milletimizin bize yüklediği sorumluluğun bilinciyle, her yeni güne ülkemiz için daha fazlasını yapma azmiyle başlıyoruz.”

“Karabük’ümüzü daha ileriye taşımak için çalışıyoruz”

Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Karabük için yürüttükleri çalışmalara da değinen Keskinkılıç, şunları kaydetti:

“Emeğin, üretimin ve alın terinin şehri Karabük’ümüzü bu büyük yürüyüşte daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin beklentilerine karşılık vermek, gençlerimize yeni imkânlar sunmak ve şehrimizin potansiyelini daha güçlü bir geleceğe dönüştürmek için gayretimizi sürdürüyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci asrında, Türkiye Yüzyılı hedeflerimize Karabük’ümüzle birlikte katkı sunmaya devam edeceğiz.”

Millete ve teşkilatlara teşekkür

Mesajında AK Parti teşkilatlarına ve vatandaşlara teşekkür eden Keskinkılıç, sözlerini şöyle tamamladı:

“Başta aziz milletimiz olmak üzere, kuruluşundan bugüne davamıza gönül veren, emek veren ve her şartta yanımızda duran bütün teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete irtihal eden yol arkadaşlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. 24 yıl önce milletimizle başladık; bugün aynı inançla, aynı sevdayla, yine milletimizle yürüyoruz. 3 Kasım 2002 zaferimizin 24. yıl dönümü kutlu olsun. İlk günkü aşkla, Türkiye için, Karabük için… Durmak yok, yola devam!”

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.