Sabancı

Başkan Ünal, “Vizyoner 2021” zirvesini değerlendirdi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
31 Aralık, 2021 12:39 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 25
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal, gerçekleştirilen “Vizyoner 2021” ile iklim, dijital, girişim ve dönüşüm gibi pek çok konuda hedefler tespit edilerek sorunların çözüm yollarına dair görüşmeler yapıldığını belirtti.

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal, gerçekleştirilen “Vizyoner 2021” ile iklim, dijital, girişim ve dönüşüm gibi pek çok konuda hedefler tespit edilerek sorunların çözüm yollarına dair görüşmeler yapıldığını belirtti.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal, iş insanlarını bilgilendirme ve geleceğe hazırlama amacıyla hayata geçirilen “Vizyoner 2021″ zirvesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bu yılki zirvenin başlığının ‘Fark Et’ olduğunu belirten Ünal, “Bu mottoyla aslında dijitali, iklimi, dönüşümü ve girişimi Türkiye ve dünyadaki pek çok kişiye fark ettirmek için bu etkinlik gerçekleştiriliyor. Aslında gelecekteki bu çevik dönüşümü, girişimciliği ya da şirketlerin çalışma şeklinin dijitalle birlikte nasıl dönüştüğünü burada anlatmaya çalışacağız” dedi.

Ünal, “Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, hedefimizin milli teknoloji hamlesi olduğunu, ülke olarak dijital yetkinlikleri ve dijital olgunluk seviyelerimizi daha yukarı taşınacağını ifade etti. Ayrıca bakanımız modern fabrikaların sayı ve yetkinliğini daha da arttırma hedefine vurgu yaparak hiçbir döviz kurunun, Türkiye ekonomisinin iktisadi gerçekliğinden daha güçlü olmadığını söyledi” ifadelerine yer verdi.

MÜSİAD olarak, ülkenin gelişme ve kalkınması noktasında yol gösterici olabilme, yönlendirebilme ve hedef gösterebilme hususunda çalışmalara aralıksız devam edeceklerini aktaran Ünal, zirvenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eskipazar’da iki otomobil çarpıştı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
24 Ekim, 2026 23:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 152
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında araçlardan biri devrilirken, kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, Eskipazar-Karabük kara yolu Köyceğiz mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.D. idaresindeki 78 AD 301 plakalı otomobil, Eskipazar’dan Karabük istikametine sol şeritte seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki bordür taşlarına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, aynı yönde ilerleyen S.B. yönetimindeki 41 BBZ 091 plakalı otomobilin sol yan kapılarına çarptı. Çarpışmanın ardından 78 AD 301 plakalı otomobil devrildi.
Kazada, devrilen otomobilde yolcu olarak bulunan R.P. yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Eskipazar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının ilk belirlemelere göre hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.