Sabancı

Başkan Çetinkaya mahalleleri gezip sorunları yerinde tespit ediyor

Karabük Haber tarafından
07 Haziran, 2024 18:13 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 10.12.2024 22:35
0
0
Tıklanma: 27
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Adatepe Mahallesinde, Mahalle Muhtarı Davut Çayır ile birlikte mahalleyi gezip mahallede ki sorunları yerinde inceleyerek istişarelerde bulundu.
Başkan Çetinkaya, mahalle gezisi sırasında özellikle altyapı, yol, park ve temizlik konularına odaklandı.
Mahalledeki sorunlu bölgeleri tek tek gezerek, yapılması gereken çalışmalar hakkında ekibiyle görüş alışverişinde bulundu. Çetinkaya, “Sorunları yerinde tespit etmek, çözüm üretme sürecinde çok daha etkili oluyor. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vermek önceliğimizdir. Mahallemizin her köşesinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Sizlerin desteği ve önerileriyle Karabük‘ü daha güzel bir yer haline getireceğiz” dedi.
Ziyaret boyunca mahalle sakinleriyle birebir görüşen Çetinkaya, onların istek ve şikayetlerini dinledi. Özellikle çocuk parklarının bakımı, sokak aydınlatmaları ve atık yönetimi konularında gelen talepleri not alan Çetinkaya, ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. Mahalle sakinlerinden biri, “Başkanımızın bizimle yakından ilgilenmesi ve sorunlarımızı dinlemesi bizi çok mutlu etti. Umuyoruz ki kısa sürede çözümler üretilecektir” diye konuştu.
Özkan Çetinkaya, mahallede yapılacak projeler hakkında da bilgi verdi. Adatepe Mahallesi’nde yeni yeşil alanlar oluşturulması, çocuk oyun parklarının yenilenmesi ve sokakların daha temiz ve düzenli hale getirilmesi için çalışmaların kısa sürede başlayacağını belirtti. Ayrıca, altyapı çalışmalarının da hızlandırılacağını ve vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürdürebilmesi için kentsel dönüşüm noktasında gerekli adımların atılacağını ifade etti.
Belediye Başkanı Çetinkaya, toplumla dayanışmanın ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaparak, tüm vatandaşları belediyenin projelerine destek olmaya davet etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İki araç kavşakta kaza yaptı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
02 Kasım, 2026 17:02 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 150
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te iki cipin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza, Namal Kavşağı’nda meydana geldi. Hasan A. (61) idaresindeki 78 DE 444 plakalı cip merkez istikametinden kavşağa doğru sol şeritte ilerlediği sırada, orta şeritten Atatürk Bulvarı yönüne kontrolsüz şekilde sola dönüş yapmak isteyen Ahmet Ö. (60) idaresindeki 57 ABR 980 plakalı ciple çarpıştı. Kazada, Zehra A. (61) hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince yaralı tedbir amacıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.