Sabancı

AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Mart, 2023 00:06 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 32
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te meydana gelen trafik kazasında kavşağa hızla giren Tofaş marka otomobil aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonrası adeta ikiye katlanan otomobil sürücüsü araçtan fırlayarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Safranbolu ilçesine bağlı Bostanbükü köyü kavşağında meydana geldi. Kastamonu istikametinden Karabük‘e seyir halinde olan Barış Can Sugeçti (23) idaresindeki 06 HMS 93 plakalı Tofaş marka otomobil havanın yağışlı ve yolun kaygan olması sonucu kavşağa yaklaştığı yoldan çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Aydınlatma direğini yerinden söken ve adeta ikiye katlanan otomobil sürücüsü çarpmanın şiddetiyle araçtan fırlayarak ağır yaralandı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan sürücü sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza ile ilgili trafik ekipleri inceleme başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keltepe Kayak merkezi sezona hazırlanıyor

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
05 Kasım, 2026 15:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 197
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün kış turizmindeki önemli noktalarından 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi’nde yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor.
Karabük şehir merkezine yaklaşık 23 kilometre uzaklıkta bulunan merkezde, ziyaretçilerin güvenli ve konforlu bir sezon geçirmesi amacıyla mekanik bakım ve teknik kontroller titizlikle yürütülüyor. Bu çerçevede telesiyej sisteminin makara ve rulman bakımları gerçekleştirilirken, röntgen sistemiyle hat kontrolleri ve gerekli bakım çalışmaları da sürdürülüyor.
5 bağımsız piste sahip Keltepe Kayak Merkezi’nde 875 metre uzunluğunda telesiyej, 500 metre uzunluğunda teleski ve yeni başlayanların kullanımına yönelik baby lift sistemi bulunuyor. Farklı zorluk seviyelerindeki pistleriyle hem kayak öğrenmek isteyenlere hem de deneyimli kayak severlere hitap eden merkez, günübirlik ziyaretçilere hizmet veriyor.
Ekipler, mekanik sistemlerin güvenli ve sorunsuz şekilde hizmet verebilmesi için teknik kontrollerini sürdürürken, Keltepe Kayak Merkezi’ni yeni kış sezonuna hazır hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.