Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Annelerinin bıçaklayarak öldürdüğü 2 kardeş toprağa verildi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Ağustos, 2016 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 14
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Samsun’da anneleri tarafından bıçaklanarak ölen 2 çocuğun cenazeleri, Karabük’te toprağa verildi.
Geçtiğimiz günlerde Samsun’un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Öğretmenler Caddesi’nde meydana gelen olayda, şizofreni hastası olduğu öne sürülen Ayfer K., ekmek bıçağıyla kızları 3 yaşındaki Melisa K. ile 9 yaşındaki Bahar K.’yi vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaralamıştı. Şizofreni hastası anne daha sonra aynı bıçakla kendini de yaralayıp intihar girişiminde bulunmuştu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri anne ve kızlarına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırmış ancak Melisa K. ve Bahar K. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
Anneleri tarafından öldürülen 3 yaşındaki Melisa K. ve 9 yaşındaki Bahar K. için memleketleri Karabük’te cenaze töreni düzenlendi. Esentepe Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından Melisa K. ve Bahar K.’nin cenazeleri Küpler Aile Mezarlığı’na defnedildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Eylül, 2026 17:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 120
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te jandarma ekiplerince düzenlenen 4 ayrı operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda 6 şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Karabük merkez ve Safranbolu ilçesinde 4 ayrı faaliyet gerçekleştirildi. Şüphelilerin üzerlerinde, eşyalarında ve araçlarında yapılan aramalarda kulaklık içerisine gizlenmiş 12 gram metamfetamin, 2 gram kubar esrar, içime hazır üçlü tabir edilen 1 adet esrar, 2 adet ecstasy hap, 4 gram metamfetamin, 31 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 1 gram amfetamin ele geçirildi. Ayrıca 1 cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.
Yakalanan 6 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.