Sabancı

“AMACIMIZ TERÖR BELASINI BİTİRMEK!”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Ekim, 2014 22:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 20
Okuma Süresi: 2dk
Cengiz Ünal

Untitled-1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, Hakkari’de 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili olarak, “Bu alçak cinayete her kim aracılık etmişse, ortaklık, yataklık, tetikçilik, gözcülük ve destek yapmışsa girdiği delikten çıkarıp hesabını soracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
AK Parti Karabük İl Başkanlığınca Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Muş, Hakkari’de 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili olarak şunları söyledi:
“Alçakça, kalleşçe, adice, sinsice, korkakça çarşı iznine çıkmış olan 3 askerimiz arkalarından yaklaşmak suretiyle şehit edildi. Cenabı Hak şehadetlerini kabul etsin. Rabbimden 3 askerimize rahmet diliyorum. Ailelerine, ülkemize sabırlar diliyorum. Ülkemizin, hepimizin başı sağolsun. Bu alçak cinayete her kim aracılık etmişse, ortaklık, yataklık, tetikçilik, gözcülük ve destek yapmışsa girdiği delikten çıkarıp hesabını soracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

“PARASINI ÖDEYECEKLER”
Kobani’deki çatışmalardan dolayı Türkiye’de de bazı olayların yaşandığına dikkat çeken Muş, “Sağı solu yıktılar, kırdılar. Polis araçlarına, mülki idarenin binalarına saldıranlar oldu. Belediye binalarına, araçlarına, sivil halkın araçlarına saldırılar, yağma olayları oldu. Hayatını kaybedenler oldu. Birileri bu işin organizatörlüğü yaptı. 3 askerimizi şehit edenleri ne yapacaksak bu olayları tertipleyenler ve işin içerisine girenlerle alakalı da kamu düzenini bozma noktasındaki girişimlerinden dolayı hukuk neyi gerektiriyorsa o yapılacaktır. Yeni düzenlemeler daha caydırıcı tedbirler içeriyor. Eğer bundan sonra suç işleyenler, kırıp dökenler yakalanacak ve parasını ödeyecek. Ambulansı yakarsan kusura bakma onun parasını ödeyeceksin. Eğer diğer adli suçlar, yargılaması, hapis cezası alır mı ona mahkeme karar verecek. Onlar ayrı bir boyut. Ama molotofla, yakmayla, bombayla, patlayıcıyla alakalı, yüzünü tamamen maskelemeyle alakalı getireceğimiz yeni güvenlik paketi tamamen kamu düzenini koruma adına. Biz bu çalışmaları getirirken, tamamen kamu düzeninin sağlanması noktasında bu adımları atıyorken öbür taraftan ana muhalefet çıkıyor eleştiriyor. Ne yaparsanız yapın adamın işi gücü evet dediğinize hayır demek. Bak şu beyazdır deseniz yok siyahtır der. Böyle bir yapı ve mantaliteylede karşı karşıyayız” dedi.

“AMACIMIZ TERÖR BELASINI, MESELESİNİ BİTİRMEK”
Yeni güvenlik paketinin Avrupa’daki örnekleriyle düşünülerek, incelenerek hazırlandığını da kaydeden Mehmet Muş, zorlu sürece, Milli Birlik ve Kardeşlik projesine neden başladıklarını ise şu sözlerle anlattı:
“Maksadımız, muradımız Türkiye’nin bütünlüğünü, huzurunu daha güçlü bir şekilde tesis etmek, terör belasını, meselesini bitirmek. Ülkemizin her bir tarafında vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşamasını sağlamak. Temel çıkış noktamız budur. Başka bir amacımız, gayemiz yoktur. Biz mutlaka bu huzur ortamını kardeşlik ortamını mutlaka tesis edeceğiz. Her kim bunu bozmaya, provokatif eylemler yapmaya kalkışırsa karşılığını çok ağır şekilde alacaktır. Bedelini çok ağır bir şekilde ödeyecektir. Çünkü biz çıktığımız zorlu yolda maksadımız ülkemizin tamamının huzuru, barışı ve kardeşliğidir. Başka bir niyetimiz yok. İnşallah niyet hayır, akıbet hayırdır diyoruz.”
Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Terminal Lokantasında fiyatlar uygun

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Ekim, 2026 12:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 426
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Belediyesi Terminal Lokantası, hijyen şartlarına uygun hazırlanan yemekleri ve ekonomik fiyatlı tabldot menüleriyle vatandaşlara hizmet veriyor.
Karabük Şehirler Arası Otobüs Terminali’ndeki Belediye Terminal Lokantası, çorba, sulu yemek, pilav ve tatlı seçeneklerinden oluşan tabldot menüleriyle vatandaşlara ekonomik yemek alternatifi sunuyor.
Karabük Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde yenileme çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşan lokantada, çorba, sulu yemek, pilav ve tatlı seçenekleri sunuluyor. İşletmede ayrıca sabah kahvaltısı için börek de bulunuyor.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, terminaldeki yenileme çalışmalarının hizmet kalitesini artırmayı amaçladığını belirtti.
Terminal Lokantası’nda tabldot menü uygulamasını başlattıklarını aktaran Çetinkaya, mutfakta hijyen standartlarını koruyarak vatandaşlara güvenilir gıda sunmayı öncelik olarak gördüklerini ifade etti.
Çetinkaya, hem Karabüklülerin hem de terminali kullanan yolcuların lezzetli, doyurucu ve bütçelerine uygun yemek seçeneklerinden yararlanmasını hedeflediklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.