Sabancı

ALEVLERİN ARASINDAN SON ANDA KURTULDULAR

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
22 Eylül, 2021 13:19 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 21
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Dereköy Cabbaroğlu Mahallesi’nde çıkan yangında 4 ev alevlere teslim olarak kül oldu.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Dereköy Cabbaroğlu Mahallesi’nde İsmet ve Bayram Eren’e ait boş ve kimsenin yaşamadığı bir asırlık evde henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde sabaha karşı saat 05.00 sıralarında yangın çıktı. Büyüyen alevler, yandaki Bayram Doğan, Numan Doğan ve Yakup Doğan’ın evlerine sıçradı. İhbar üzerine olay yerine Safranbolu Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğüne ait arozöz ile su tankerleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonrası alevler, güçlükle söndürülürken çıkan yangından ikisi 2 asırlık, biri 1 asırlık olmak üzere 4 ev kullanılamaz hale geldi.

8 kişi alevlerin arasından kalmaktan kurtuldu
Yangında 95 yaşındaki annesinin ‘Yanıyor’ diye bağırmasıyla yangını fark ettiklerini söyleyen Bayram Doğan (65), “Sabah namazı için kalkmıştım. O sırada evde annem ‘Yanıyor’ diye bağırdı. Bitişiğimizdeki yangının çıktığı evde 30 senedir kimsenin oturmuyordu. Annem ve eşimle birlikte evden çıktıktan sonra ev çöktü zaten. Bir anda zaten alevler sardı. Hemen diğer yan binada bulunan 5 kişiyi de bağırarak dışarı çıkarttık. Ahşap olunca hepsi yangı gitti. Tavuklarım vardı, 2 tanesi yok” dedi.
Öte yandan vatandaşların cep telefonuna yansıyan görüntülerde genç bir kızın besmele çekerek ağlamasının ardından yaşanan patlama sesi ile korkması da görüntülere yansıdı.
Jandarma ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARDEMİR’de yeni yönetim belirlendi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
22 Ekim, 2026 16:13 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 505
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

KARDEMİR A.Ş.’nin bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. A, B ve D grupları ile bağımsız üyelerden oluşan yeni yönetim kurulu şekillendi.

Karabük’ün en önemli sanayi kuruluşlarından KARDEMİR A.Ş.’de bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’un ardından yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

Genel kurulda yapılan belirlemelere göre yönetim kurulu üyeleri A Grubu, B Grubu, D Grubu ve bağımsız üyelerden oluştu.

Yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle:

A Grubu

  • Muhammed Ali Oflaz
  • Ercüment Arvas
  • Fatih Mehmet Erkoç
  • Yusuf Canbolat

B Grubu

  • Kamil Güleç
  • Mustafa Aydın

D Grubu

  • Gürsoy Erol

Bağımsız Üyeler

  • Suat Sarıgül
  • Cahit Ensari
  • Arif Nihat Güllüoğlu
  • Metin Yerebakan

KARDEMİR’de yeni yönetimin belirlenmesiyle birlikte gözler, önümüzdeki dönemde şirketin izleyeceği yönetim ve yatırım politikalarına çevrildi. Yeni yönetim kurulunun görev dağılımı ve alacağı kararlar, şirketin geleceği açısından yakından takip edilecek.

 

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.