Sabancı

AK Parti Karabük teşkilatı polis noktalarını ziyaret ederek polise destek verdi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
11 Aralık, 2016 22:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 26
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, İstanbul’da dün akşam Beşitaş-Bursaspor maçın ardından polise yönelik düzenlenen ve 38 kişinin şehit, 155 kişinin ise yaralandığı saldırıyı kınarken şehitlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, dün akşam Beşiktaş-Bursa Spor maçının ardından polise yönelik saldırının Türk Milletine yapıldığına dikkat çekerek menfur saldırıyı şiddetle kınadı.
Saylar, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, Kadın Kolları Başkanı Av. Hülya Uğur Kocakavak ve İl Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit olan polis memurları için Karabük’te görev yapan polis merkezi noktaları ile Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet, Bölge trafik, 5000 evler polis merkezini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulunarak Mevlid kandili dolayısıyla kandil simidi ikram ettiler.
Ziyaretin ardından açıklama yapan AK Parti Karabük İ Başkanı Timurçin Saylar, kana susamış terör örgütlerinin akıttığı vatan evlatlarının kanları içinde boğulacaklarını söyleyerek, “ Türkiye Cumhuriyeti terör ve teröriste geçit vermeyecek kadar güçlü bir ülkedir. AK parti hükümeti olarak terörizmin kökünü kazımaya karalıyız ve bu kararlılığımızdan kimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Şanlı Türk polis teşkilatı üç beş eli kanlı teröriste pabuç bırakmayacak kadar güçlüdür.Teröre ve terörizme destek verenler Türkiye Cumhuriyetine diz çöktüremeyeceklerdir” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safran bitkisi Keşkek ile birleştirildi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
04 Kasım, 2026 13:16 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 174
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde 10. Uluslararası Safran Festivali kapsamında düzenlenen gastronomi etkinliğinde, geleneksel keşkek yemeği safranla buluşturularak “safranlı çıtır keşkek” hazırlandı.
UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ‘Cittaslow’ ünvanına sahip Safranbolu’daki Hıdırlık Seyir Tepesi’nde “Gastronomy Living Lab” etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlikte Şef Osman Mahir Balıkçı, Mehmet Can Çakıroğlu’nun katkılarıyla geleneksel keşkek yemeğini Safranbolu’nun “kırmızı altın” olarak bilinen safranıyla buluşturarak “safranlı çıtır keşkek” hazırladı. Yöresel lezzetlere yenilikçi bir yorum kazandırmak amacıyla hazırlanan yemek, etkinliğe katılanların beğenisine sunuldu.
Festival kapsamında düzenlenen gastronomi etkinlikleriyle Safranbolu safranının farklı yemeklerde kullanımı yaygınlaştırılarak kent tanıtılıyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.