AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları’na mensup gençler 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumu için çarşı pazar çalışmaya devam ediyor.
Hakan Eren başkanlığındaki gençlik heyeti son olarak Yenimahalle’de kurulan çarşamba pazarında referandum çalışması yaptı. Hem pazarcı esnafı ile hem de vatandaşlarla birebir diyalog kuran AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı, halk oylamasında neden ‘EVET’ denilmesi gerektiğini anlatıyor.
Referandum çalışmalarını değerlendiren Eren, “Teşkilat kademelerimiz ile birlikte toplumumuzun tüm kesimlerini ziyaret ederek destek istiyoruz. Dualarını alıyoruz. Aslında 16 Nisan’da gerçekleştirilecek anayasa referandumu değişikliği sadece bir hükumet sistemi değişikliğini beraberinde getirmeyecek. Türkiye’nin büyümesinin ve gelişmenin önündeki tüm siyasi ve ekonomik engelleri de ortadan kaldıracak. Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi Yeni Türkiye için de bir milat olacak aynı zamanda. Kampanyamızı bunun üzerine bina ediyoruz. Aldığımız geri dönüşler gayet olumlu” dedi.



