Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Ahşap ev yangında kül oldu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
16 Kasım, 2021 00:29 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 24
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde tek katlı ahşap ev çıkan yangında kül oldu.
Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Haslı köyü Yaplan Mahallesi’nde meydana geldi. Yılmaz Diktepe’ye (66) ait tek katlı ahşap evde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık 1 saatlik müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedenini tespit etmek için inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BELEDİYE MECLİSİNDE TSO GERGİNLİĞİ!

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
08 Ekim, 2026 10:28 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 218
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

BORÇLANMA YETKİSİ 1 OY FARKLA ÇIKTI

Karabük Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında tansiyon yükseldi. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemin 9. maddesinde yer alan borçlanma yetkisi görüşülürken dikkat çeken bir tablo ortaya çıktı.

Borçlanma yetkisiyle ilgili madde, mecliste yapılan oylamada eşitliğe takıldı. MHP’li meclis üyelerinin ret oyu verdiği maddede eşitlik çıkması üzerine Başkan Özkan Çetinkaya’nın oyunun iki oy olarak sayılmasıyla borçlanma yetkisi kabul edildi.

TSO SEÇİMLERİNİN GÖLGESİ MECLİSE TAŞINDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri sürecinde yaşanan siyasi tartışmaların ardından, belediye meclisindeki oylama da dikkatleri üzerine çekti.

Meclisteki gerginlik, son günlerde TSO seçimleri üzerinden yaşanan siyasi ayrışmanın belediye meclisine de yansıdığı yorumlarına neden oldu.

Başkan Çetinkaya’nın borçlanma yetkisini kıl payı aldığı oylama, meclis toplantısının en çok konuşulan gelişmesi oldu.

Karabük Belediye Meclisi’nde 9. madde için yapılan oylama, TSO seçimleri sonrası yaşanan siyasi gerilimin yeni adresi oldu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.