Sabancı

Ahşap ev alevlere teslim oldu, anne ve oğlu son anda kurtuldu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
13 Temmuz, 2022 19:11 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 60
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Değirmenyanı köyünde iki katlı ahşap ev çıkan yangında kül oldu. Yangın sırasında evde uykuda olan anne ile oğlu ise son anda evden kaçarak kurtuldu.
Olay, ilçeye bağlı Değirmenyanı Köyü Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Zeki Alagöz’e ait iki katlı ahşap evin çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler evi sarmaya başladı. O sırada evde uykuda bulunan anne ve oğlu sese uyanarak son anda dışarıya çıkabildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Ahşap ev tamamen yanarak kül olurken yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kayak Merkezinde kar yağışı etkili oldu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 09:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 42
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi’nde sezonun ilk kar yağışı etkili oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. 2 bin Keltepe Kayak Merkezi, hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesinin ardından başlayan kar yağışıyla beyaza büründü.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bakım ve teknik kontrollerin sürdürüldüğü Keltepe Kayak Merkezi’nde, ilk kar yağışıyla birlikte kış sezonuna ilişkin heyecan da arttı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.