KAYABAŞILI
•Sayın editör önce Kardemir Karabüksporun Teknik Direkterönün adını öğrenin ondan sonra devam edersiniz. Takımla bu kadar ilgilisiniz.İnsan yazdığı yazıyı hiç okumaz mı?


Hafta içinde Hüsnü Özkara ile yollarını ayıran K.Karabükspor yönetimi Teknik Direktör olarak Elvir Balıc’i takımın başına getirmişti. Adanaspor maçında takımın başına yardımcı hoca Levent Açıkgöz vardı. Balic maçı tribünden izledi.
Ev sahibi takımın müthiş seyirci destekli atmosferde Adana Demirspor’la yapılacak maçta ibre ev sahibi takımda gözükse de deplasman maçlarında daha rahat oynayan K.Karabükspor var. Birde hoca değişikliği sonrasındaki maçlarda değişiklik yapan takım kolay kolay mağlup olmaz gerçeğini bu maçta da gördük.
Adana Demirspor maça iyi başlayan taraf oldu ilk dakikalarda Burak Çalık’ın golü moralleri bozdu. Gole refleks vermekte zorlandık 32. Dakikada kazanılan penaltıyla maça geri döndük Muhammed’in gölü skora denge getirdi, birkaç dakika sonrada Rıza’nın kafa golü skor üstünlüğünü getirdi. İki golle İlk yarıyı önde kapattık. İkinci yarıya İancu Köksal değişikliği ile oyuna başladık. Maç boyunca oyunu soğutarak oynamayı tercih ettik, yinede pozisyonlar bulduk. Oyunun son bölümlerinde Alexe’nin golü skoru belirledi. İkinci yarı rakip iki pozisyon verdik ikisinde de stoperlerin kaleciye geri paslarında oldu araya giren rakip oyuncular pozisyonları değerlendiremedi.
Maçın genel analizine bakacak olursak rakip takımın en etkili silahı Burak Çalık golünü attı Osman hoca Burak’ı ikinci yarı oyundan çıkarak bizi daha da rahatlattı.
Cezası biten Zenke kadroda yer aldı. Oyunun etkili isimlerindendi ikinci yarı yorulmaya başlayınca yerini Oğuz Han’a bıraktı. Sol açıkta ilk yarı Iancu oynadı. Çok etkisizdi sahada varlığı yokluğu hiç belli değildi oda ikinci yarı başlarken yerini Köksal’a bıraktı. Forvette Alexe gol dışında etkisizdi. Forvet arkasında Muhammet zaman zaman etkiliydi. Ön libero da Osman Çelik bence maçın yıldızıydı, kusursuz oynadı Adana Demirspor’un birçok atağını başlamadan kesti, aynı şekilde Murat Akın da iyiydi defansa bakacak olursak bireysel hatalar yaptık. Stoperler Kokalavıc ve Rıza geri paslarda rakibe gol attırabilirdi. Yan beklerde Kerim ve İsmail fazla hata yapmadılar ama hücuma da çıkmadılar İzzet 85. Dakikada rakip sahaya gitti o kadar belki hücuma çıkamamaları taktikseldi. Adana Demirspor’un hızlı kanat oyuncularının olmasından kaynaklanabilir.
Bir notum da Hakem Hakan Ceylan’a sanki takdir hakkını hep Karabükspor dan yana kullandı. Kolay kolay bir hakem seyirci baskısı kuran ev sahibi takımın aleyhine kararlar veremez. K.Karabükspor için verilen penaltıyı birçok hakem vermezdi. Aynı şekilde K.Karabükspor’lu Kokalovic’in 70 dakikada eline çarpan topa penaltı kararı verse kimse itiraz edemezdi.
Maçın genel anlamında bakacak olursak hak edilerek kazanılan 3 puan vardı teşekkürler Levent hoca.

Karabük Belediyesi Terminal Lokantası, hijyen şartlarına uygun hazırlanan yemekleri ve ekonomik fiyatlı tabldot menüleriyle vatandaşlara hizmet veriyor.
Karabük Şehirler Arası Otobüs Terminali’ndeki Belediye Terminal Lokantası, çorba, sulu yemek, pilav ve tatlı seçeneklerinden oluşan tabldot menüleriyle vatandaşlara ekonomik yemek alternatifi sunuyor.
Karabük Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde yenileme çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşan lokantada, çorba, sulu yemek, pilav ve tatlı seçenekleri sunuluyor. İşletmede ayrıca sabah kahvaltısı için börek de bulunuyor.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, terminaldeki yenileme çalışmalarının hizmet kalitesini artırmayı amaçladığını belirtti.
Terminal Lokantası’nda tabldot menü uygulamasını başlattıklarını aktaran Çetinkaya, mutfakta hijyen standartlarını koruyarak vatandaşlara güvenilir gıda sunmayı öncelik olarak gördüklerini ifade etti.
Çetinkaya, hem Karabüklülerin hem de terminali kullanan yolcuların lezzetli, doyurucu ve bütçelerine uygun yemek seçeneklerinden yararlanmasını hedeflediklerini kaydetti.
KAYABAŞILI
•Sayın editör önce Kardemir Karabüksporun Teknik Direkterönün adını öğrenin ondan sonra devam edersiniz. Takımla bu kadar ilgilisiniz.İnsan yazdığı yazıyı hiç okumaz mı?