Sabancı

Yenice yolunda kamyon devrildi: 1 yaralı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Şubat, 2019 15:27 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 29
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Yenice ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon devrildi. Kazada sürücü yaralandı.
Kaza, Yenice-Zonguldak karayolu üzerinde bulunan Yeniköy mevkinde meydana geldi. Yenice istikametinden Zonguldak istikametine giden Şükrü Atilla Mayda’nın kullandığı 14 DF 050 plakalı kamyon sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada kamyon sürücüsü hafif yaralanırken, sürücü 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Yenice Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARABÜK-BARTIN YOLUNDA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
07 Kasım, 2026 11:44 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 61
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Kentte sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi’nde etkisini gösteren yağışın ardından yol kısa sürede beyaz örtüyle kaplandı. Bazı vatandaşlar araçlarından inerek kar yağışı sırasında hatıra fotoğrafı çektirirken karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması ve sürücülerin güvenli şekilde seyahat edebilmesi amacıyla bölgede kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.
Öte yandan, Yukarı Çiftlik Köyünde de etkisini gösteren kar yağışı sonrası dünyanın en pahalı baharatı olan safranın yetiştiği tarlalarda beyaza büründü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.