Sabancı

Yangında yaşlı kadının evde olmaması faciayı engelledi

Karabük Haber tarafından
25 Şubat, 2019 10:09 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.02.2019 10:30
0
0
Tıklanma: 16
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te 3 katlı bir evin giriş katında çıkan yangında yaşlı kadının evde olmaması faciayı engelledi.
Edinilen bilgiye göre olay, Yeşil Mahalle Şehit Mehmet Esen Sokak’ta meydana geldi. Şehriye Özdemir isimli yaşlı kadının yaşadığı evde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 3 katlı binanın giriş katında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri 1 saatlik çalışmanın ardından yangını söndürürken, çıkan yoğun duman itfaiye erlerine zor anlar yaşattı. Yangında ev kullanılamaz hale geldi.
Sabah evine girmek için kapıyı açtığı sırada yangını fark eden Şehriye Özdemir’in başka bir yerde bulunması ise faciayı engelledi. Yangında evi kullanılmaz hale gelen yaşlı kadın gözyaşlarına hakim olamadı. Sağlık ekipleri yaşlı kadına müdahalede bulundu.
Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARABÜK-BARTIN YOLUNDA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
07 Kasım, 2026 11:44 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 105
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘ün yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Kentte sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi’nde etkisini gösteren yağışın ardından yol kısa sürede beyaz örtüyle kaplandı. Bazı vatandaşlar araçlarından inerek kar yağışı sırasında hatıra fotoğrafı çektirirken karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması ve sürücülerin güvenli şekilde seyahat edebilmesi amacıyla bölgede kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.
Öte yandan, Yukarı Çiftlik Köyünde de etkisini gösteren kar yağışı sonrası dünyanın en pahalı baharatı olan safranın yetiştiği tarlalarda beyaza büründü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.