Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

VALİ KÜÇÜK URFA’DA

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
27 Şubat, 2014 15:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 26
Okuma Süresi: 0dk
Cengiz Ünal
VALİ KÜÇÜK URFA’DA

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Erdal Demir Yeni Parti İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
09 Ekim, 2026 12:04 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 77
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’te uzun yıllardır esnaflık yapan Erdal Demir, YENİ Parti Karabük İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Demir, 18 Ekim 2026’da yapılacak ön seçimde parti üyelerinden destek istedi.

YENİ Parti Karabük İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Erdal Demir, Karabük’ün sorunlarını yakından bildiğini belirterek siyaseti vatandaşın içinde yapacağını söyledi.

Karabük’te doğup büyüdüğünü ve uzun yıllardır esnaflık yaptığını ifade eden Demir, kentin sanayisinden üniversitesine, gençlerinden emeklilerine kadar toplumun farklı kesimlerinin sorunlarını önemsediğini dile getirdi.

Karabük’ün yalnızca demir çelik sanayisiyle değil, eğitim, turizm ve istihdam alanlarındaki potansiyeliyle de öne çıkması gerektiğini belirten Demir, bu potansiyelin hayata geçirilmesi için halkla iç içe bir teşkilat yapısına ihtiyaç olduğunu kaydetti.

“SİYASETİ MAHALLEDE, KÖYDE, VATANDAŞIN YANINDA YAPACAĞIM”

Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağını vurgulayan Erdal Demir, Karabük’te şeffaf, güçlü ve vatandaşla doğrudan iletişim kuran bir yönetim anlayışı oluşturmayı hedeflediğini söyledi.

Partiyi kentte daha geniş kesimlere ulaştırmak istediğini belirten Demir, gençlerin, kadınların, esnafın, işçilerin ve emeklilerin parti çalışmalarında daha fazla yer almasını amaçladığını ifade etti.

Siyaseti yalnızca belirli dönemlerde yapılan açıklamalardan ibaret görmediğini dile getiren Demir, mahallelerde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyeceğini kaydetti.

HEDEFİNİ İKTİDAR OLARAK AÇIKLADI

Karabük’te YENİ Parti’nin siyasi çalışmalarını daha etkin hâle getirmek istediğini belirten Demir, hedeflerinin iktidara ulaşmak olduğunu söyledi. Demir, bu hedef doğrultusunda Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde çalışacaklarını ifade etti.

18 EKİM’DE ÖN SEÇİM YAPILACAK

Erdal Demir, 18 Ekim 2026 tarihinde parti üyelerinin katılımıyla yapılması planlanan YENİ Parti Karabük İl Başkanlığı ön seçimi öncesinde üyelerden destek istedi.

Demir’in adaylığıyla birlikte gözler, il başkanlığını belirleyecek ön seçim sürecine çevrildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.