Sabancı

TSO PROJELERİNE MİLLETVEKİLLERİNDEN TAM DESTEK…

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
03 Ağustos, 2018 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 31
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, TSO Meclis Başkanı ve üyeleri Karabük Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz, meclis ve yönetim kurulu üyeleriyle TBMM’de Karabük milletvekillerini ziyaret ederek Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının gündemindeki konular hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan toplantıda, Karabük TSO’nun yeni hizmet binası, Eskipazar Metal İhtisas OSB, ihracat yapan firmalara ve yurt dışında faaliyet gösteren müteahhit firmalara ve diğer yatırımcılara uluslararası piyasalarda rekabet gücü ve güvence sağlanması, bu çerçevede Karabük’te Türk Eximbank’ın kurulması ve Gümrük Müdürlüğüne yeni hizmet binası yapılmak başta olmak üzere Karabük TSO’nun yakından takip ettiği konular ele alındı.
Başkan Mescier, Karabük TSO’nun gündeminde yer alan konuları görüşmek amacıyla Karabük TSO Meclisi ve Yönetim Kurulu olarak Karabük milletvekillerine ziyarette bulunduklarını belirterek, “Gündemimizde yer alan konuları kendilerine ilettik. Kıymetli vekillerimizle verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bizlere gösterdikleri nezaketten dolayı kendilerine bir kez daha Karabük TSO adına teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.
Karabük AK Parti Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal ise Karabük TSO Yönetim Kurulu’na ve Meclisi’ne yapmış oldukları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Karabük’ün vekilleri olarak öncelikli hedefleri olan Karabük’ün potansiyellerini hayata geçirecek projelere azami destekte bulunacaklarını belirtti. Ayrıca Karabük’te nitelikli bir endüstri ortaya çıkması için ekonomik ve teknolojik altyapı projelerine ihtiyaç olduğunu kaydeden milletvekilleri Karabük TSO bünyesinde yürütülen projelerin Karabük için çok önemli olduğunu, bu projelerin hayata geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’nun girişine modern kavşak

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 237
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük heyeti, Safranbolu ilçesinde yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç , Safranbolu girişinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük-Bartın-Kastamonu kara yolu güzergâhında bulunan 2 kilometrelik Safranbolu yolunda zemin iyileştirme, drenaj, bitümlü sıcak karışım ve tretuvar çalışmaları yürütülüyor. Güzergahın 1,6 kilometrelik bölümü sıcak asfaltla tamamlanarak trafiğe açıldı. Safranbolu-Bartın ayrımında bulunan Baba Sultan Kavşağı da trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yeniden düzenleniyor. 32 metre yarıçaplı modern dönel kavşak olarak projelendirilen kavşağın büyük bölümü tamamlanırken, kalan imalatların bitirilmesiyle 2 kilometrelik yol kesiminin tamamının hizmete sunulması hedefleniyor.
İncelemelere AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın eşlik etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.