Sabancı

TSO Başkanı Mescier, uyum komisyonuna seçildi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
24 Mayıs, 2018 03:06 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 40
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Avrupa Birliği Uyum Komisyonu’na seçildi.
Türkiye’nin Avrupa Birliği ile ilgili üyelik müzakerelerinin iş dünyasını ilgilendiren konularını takip etmek, TOBB Başkanı’nın havale edeceği konuları incelemek ve TOBB Genel Kurulu’na sunmak gibi görevleri olan TOBB Avrupa Birliği Uyum Komisyonunun sekiz üyesi bulunuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mescier konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerini ilgilendiren konularda üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde, ülkemizin ve iş dünyamızın menfaatleri çerçevesinde ifa etmeye gayret edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’nun girişine modern kavşak

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 163
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük heyeti, Safranbolu ilçesinde yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç , Safranbolu girişinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük-Bartın-Kastamonu kara yolu güzergâhında bulunan 2 kilometrelik Safranbolu yolunda zemin iyileştirme, drenaj, bitümlü sıcak karışım ve tretuvar çalışmaları yürütülüyor. Güzergahın 1,6 kilometrelik bölümü sıcak asfaltla tamamlanarak trafiğe açıldı. Safranbolu-Bartın ayrımında bulunan Baba Sultan Kavşağı da trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yeniden düzenleniyor. 32 metre yarıçaplı modern dönel kavşak olarak projelendirilen kavşağın büyük bölümü tamamlanırken, kalan imalatların bitirilmesiyle 2 kilometrelik yol kesiminin tamamının hizmete sunulması hedefleniyor.
İncelemelere AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın eşlik etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.