Sabancı

TSD’DEN ENGELLİ ÇOCUĞA TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
18 Kasım, 2014 21:31 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 27
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

TSD’DEN ENGELLİ ÇOCUĞA TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi engelli bir aileyi daha sevindirdi. Doğuştan engelli olan ve yatağa bağımlı olarak hayatını sürdüren Berat Demirkol, hayır sever vatandaş tarafından alınan tekerlekli sandalye TSD Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz tarafından teslim edildi.
Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Başkanı Muhittin Yılmaz, Safranbolu’da Hastanede yatmakta olan bir hastanın kendilerini aradığını, yardım yapmak istediğini, hayırsever vatandaşın yardımı ile tekerlekli sandalyeyi aldıklarını belirterek “ Hayırsever vatandaşımız yardım etmek istediğini bize telefonla bildirdi. Adını bile bilmiyoruz, ama kendisine minnettarız. Kendisi Medikala tekerlekli sandalyenin yarı ücreti ödedi, bizde gerisini tamamladık, Berat’ın bu sandalyeye ne zamandır ihtiyacı vardı, hayırsever vatandaşımızın sayesinde artık Berat tekerlekli sandalyesine kavuştu. Biz bu yardımı yaparken, teşhir olsun diye yapmıyoruz. İstiyoruz ki vatandaşlarımız yardımların nereye gittiğini görsün, doğru adrese ulaştığını görsün ve başkalarına örnek olsun. Bizim tek gelirimiz engelli üyelerimiz aidatları, onları da alamıyoruz. O yüzden buradan hayırsever vatandaşlarımıza sesleniyorum. Yapacağınız her hayır engelli kardeşlerimize el ayak olacak, güneş olacak” dedi.
Suna ve Mehmet Demirkol çiftinin ilk çocukları olan ve doğuştan engelli olan, hayatını yatağa bağımlı olarak sürdüren, konuşma engeli de bulunan Berat Demirkol, artık kendisine hediye edilen özel tasarlanmış tekerlekli sandalye sayesinde kolayca dışarı çıkabilecek. Berat, kendisine verilen tekerlekli sandalye karşısında tepkisini sadece gülerek gösterebildi. Bir kardeşi daha bulunan Berat’ın annesi ve babası da engelli olduğu için, tek istekleri giriş katta bir dairede oturabilme.
Baba Mehmet Demirkol, asansör bozuk olduğu zaman aşağıya inmek ve çıkmakta zorlandıklarını söyledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARDEMİR’de yeni yönetim belirlendi

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
22 Ekim, 2026 16:13 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 399
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

KARDEMİR A.Ş.’nin bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. A, B ve D grupları ile bağımsız üyelerden oluşan yeni yönetim kurulu şekillendi.

Karabük’ün en önemli sanayi kuruluşlarından KARDEMİR A.Ş.’de bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’un ardından yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

Genel kurulda yapılan belirlemelere göre yönetim kurulu üyeleri A Grubu, B Grubu, D Grubu ve bağımsız üyelerden oluştu.

Yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle:

A Grubu

  • Muhammed Ali Oflaz
  • Ercüment Arvas
  • Fatih Mehmet Erkoç
  • Yusuf Canbolat

B Grubu

  • Kamil Güleç
  • Mustafa Aydın

D Grubu

  • Gürsoy Erol

Bağımsız Üyeler

  • Suat Sarıgül
  • Cahit Ensari
  • Arif Nihat Güllüoğlu
  • Metin Yerebakan

KARDEMİR’de yeni yönetimin belirlenmesiyle birlikte gözler, önümüzdeki dönemde şirketin izleyeceği yönetim ve yatırım politikalarına çevrildi. Yeni yönetim kurulunun görev dağılımı ve alacağı kararlar, şirketin geleceği açısından yakından takip edilecek.

 

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.