Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

Tolga Gül: “Fenerbahçe büyük takım olarak her zaman favoridir”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
27 Mart, 2017 15:08 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 76
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Antalya kampı ile sürdürüyor. Asbaşkan Tolga Gül, “Fenerbahçe belki iyi durumda görünmüyor, belki şampiyonluktan uzaklaşmış bir takım görüntüsü veriyor, ama ne olursa olsun Fenerbahçe büyük takım olarak her zaman favoridir” dedi.
Gül, takımın ligde kalan 9 maça Antalya’da daha iyi hazırlanacağını öngördüklerini belirterek, “Hocamızın takımla uyumunun burada kuvvetleneceğini, takımımızın son periyotta daha fazla puan kazanabilmesi ve daha iyi futbol oynayabilmesi için bu kampın faydalı geçeceğini düşündük. Hava çok güzel. Çalışma şartları çok iyi. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu sezon evimizde 3 büyük takımı yenme başarısını gösterdik. Fenerbahçe belki iyi durumda görünmüyor, belki şampiyonluktan uzaklaşmış bir takım görüntüsü veriyor ama ne olursa olsun tabii ki Fenerbahçe büyük takım olarak her zaman favoridir. Fenerbahçe’ye saygı duyuyoruz ama tabii ki maçı da kazanmak istiyoruz. Kolay olmadığını biliyoruz ama bunun için en iyisini yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Gül, milli takımlarda bulunan futbolculardan Latovlevici ve Seleznov’un bugün kampa dahil olacağını, Traore ve Skulason’un daha sonra takıma katılacağını belirtti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bir babanın en zor sınavı

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
22 Eylül, 2026 14:04 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 306
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 3 aylık Umay Melek Kocakurt, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi. Jandarma eşliğinde cenaze törenine katılan tutuklu babanın bebeğinin tabutunu kucağında taşıdığı anlar yürekleri dağladı.
16 Eylül 2026 tarihinde Amasra ilçesine seyir halinde olan H.K. (73) idaresindeki 78 BL 591 plakalı otomobilin kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 3 aylık Umay Melek Kocakurt tedavi gördüğü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde dün hayatını kaybetti. İşlemlerinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsisi tamamlanan Umay bebeğin cenazesi memleketi Karabük‘e getirildi. Aynı kazada annesini de kaybeden talihsiz bebek için Beşbinevler Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Elif Camii’nde tören düzenlendi. Öğle vaktine müteakip kılınan cenaze namazının ardından bebek Kocakurt, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine jandarma eşliğinde katılan tutuklu baba, bebeğinin tabutunu kucağında taşırken o anlar yürekleri dağladı. Umay bebek annesi Cansu Kocakurt’un mezarının yanında toprağa verildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.