Sabancı

TİS GÖRÜŞMELERİNDE TEKLİFLER MASADA KALDI

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
25 Şubat, 2021 18:41 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 36
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Kardemir AŞ ile Özçelik-İş Sendikası arasından toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde idari ve sosyal haklar maddelerinden sonra ücret artışı maddelerine gelindi.

KARDEMİR Yönetimi ile İşçi temsilcisi arasında bugün yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmesinde  ücret artışı teklif ve taleplerinde yüzde 6’lık bir fark oluştu.

Daha önceki ilk 6 ay için yüzde 18’lik ücret artışı talebini yüzde 16 olarak revize eden Özçelik-İş Sendikası’nın talebine karşılık Kardemir AŞ yönetimi yüzde 10’luk teklifte bulundu.

Ankara’da sendika genel merkezinde gerçekleşen son görüşmede 3 Nisan kuruluş yıldönümü ikramiyesini 2 bin 500 lira olarak revize eden Özçelik-İş Sendikası’nın bu talebi de şirket yönetimi tarafından olumlu karşılanmadı.

Masadan uzlaşamadan ayrılan tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği öğrenildi.

 

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’nun girişine modern kavşak

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 295
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük heyeti, Safranbolu ilçesinde yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç , Safranbolu girişinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük-Bartın-Kastamonu kara yolu güzergâhında bulunan 2 kilometrelik Safranbolu yolunda zemin iyileştirme, drenaj, bitümlü sıcak karışım ve tretuvar çalışmaları yürütülüyor. Güzergahın 1,6 kilometrelik bölümü sıcak asfaltla tamamlanarak trafiğe açıldı. Safranbolu-Bartın ayrımında bulunan Baba Sultan Kavşağı da trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yeniden düzenleniyor. 32 metre yarıçaplı modern dönel kavşak olarak projelendirilen kavşağın büyük bölümü tamamlanırken, kalan imalatların bitirilmesiyle 2 kilometrelik yol kesiminin tamamının hizmete sunulması hedefleniyor.
İncelemelere AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın eşlik etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.