Sabancı

Polat, “Üniversitemiz ülkemize büyük katkılar sağlamaktadır”

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
29 Mayıs, 2018 01:50 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 36
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük Üniversitesinin 11’inci kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, bir mesaj yayımladı.
Rektör Polat, 2007 yılında kurulan Karabük Üniversitesi’nin gün geçtikçe adından söz ettiren ve tercih edilen bir üniversite haline geldiğini belirtti. Karabük Üniversitesi’nin 50 binden fazla öğrencisi ile şehir nüfusu oranıyla en fazla öğrenciye sahip üniversite olduğunu ifade eden Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bununla birlikte Karabük Üniversitesi, 4 bine yakın uluslararası öğrencisi ve yaptığı uluslararası sempozyum ve konferanslarla uluslararası alanda adını günden güne daha fazla duyurmaktadır. Karabük Üniversitesi uzman kadrosu ile pek çok alanda ürettiği bilimsel araştırma projeleri ve akademik çalışmaları ile, ülkemizde ve dünyada saygın bilimsel yayınlarda yerini alarak, şehrimize ve ülkemize büyük katkılar sağlamaktadır. Bölgemizin kalkınmasında önemli görevler üstlenen ve yapılan bilimsel çalışmalarla ülkemizin hedeflerine ulaşmasına katkılar sunan Üniversitemizin kuruluşunun 11. yılını ve İstanbul’un Fethi’nin 565. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, Karabük Üniversitesinin bugünlere gelmesinde büyük katkıları olan kıymetli mesai arkadaşlarıma, Üniversitemizin akademik ve idari personeline, yöneticilerine, kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine, kıymetli Karabük’lülere, sanayicilerimize, üniversitenin gelişmesi ve kalkınması için her ne şekilde olursa olsun katkı sunan herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’nun girişine modern kavşak

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 170
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük heyeti, Safranbolu ilçesinde yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç , Safranbolu girişinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük-Bartın-Kastamonu kara yolu güzergâhında bulunan 2 kilometrelik Safranbolu yolunda zemin iyileştirme, drenaj, bitümlü sıcak karışım ve tretuvar çalışmaları yürütülüyor. Güzergahın 1,6 kilometrelik bölümü sıcak asfaltla tamamlanarak trafiğe açıldı. Safranbolu-Bartın ayrımında bulunan Baba Sultan Kavşağı da trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yeniden düzenleniyor. 32 metre yarıçaplı modern dönel kavşak olarak projelendirilen kavşağın büyük bölümü tamamlanırken, kalan imalatların bitirilmesiyle 2 kilometrelik yol kesiminin tamamının hizmete sunulması hedefleniyor.
İncelemelere AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın eşlik etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.