Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

NEFES BORUSUNA PATLAMIŞ MISIR TANESİ KAÇMASI SONUCU ÖLEN BEBEK TOPRAĞA VERİLDİ

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
26 Ocak, 2015 14:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 148
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Ordu’da nefes borusuna patlamış mısır tanesi kaçması sonucu hayatını kaybeden 11 aylık bebeğin cenazesi Tokat’ın Erbaa ilçesinde toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Ordu’nun Çatalpınar ilçesinin Keçeli Mahallesi’nde ikamet eden 2’si kız 3 çocuk babası İmam Mustafa Narlık (33) ile eşi Selda Narlık (26), nefes borusuna patlamış mısır tanesi kaçan 11 aylık Yunus’u hastaneye kaldırmış, ancak çocuk kurtarılamamıştı.

Ordu’dan bebeğin cenazesi memleketi Tokat’ın Erbaa ilçesine getirildi. Alacabal Mahallesi’nde evlerinin önüne helallik alındığı sırada Selda Narlı oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Oğlunun açılan tabutunda yüzünü son kez gören anne Selda Narlı, fenalık geçirdi. Öğle namazına müteakiben helallik alınarak dua okunduktan sonra cenaze omuzlarda mezarlıktaki musalla taşına kadar taşındı. Cenaze namazı kılınırken, baba Mustafa Narlık gözyaşlarını tutamadı. Kılınan cenaze namazından sonra baba Mustafa Narlık, mezarlıkta oğlunun yüzüne son kez baktı. Acılı babayı yakınları teselli etmeye çalıştı.

“BULUNDUĞUMUZ İLÇEDE DEVLET HASTANESİ OLMAMASI ÖLÜMÜN EN BÜYÜK NEDENLERİNDEN BİR TANESİ”

Baba Mustafa Narlık, cumartesi akşam saatlerinde meydana gelen olayı anlatarak ilçede hastane olmamasını eleştirdi. Oğlunun patlamış mısır yuttuğunu ifade eden Narlık, “Bir anda çocuk düşer gibi oldu. Boğazına bir şey kaçtığını düşünerek lavaboya götürdük. Elimi boğazına attım, sırtına vurdum bir şey çıkmadı. Çocuk bir anda elimizde kaldı. Ambulansı aradık, arabamla yola çıktım. Yolda ambulansla karşılaştık. Ambulansa aldıklarında kalbi çalışıyordu. Oradan da özel hastaneye götürdüler ama bir şey yapamadılar. Bulunduğumuz ilçede devlet hastanesi olmaması ölümün en büyük nedenlerinden bir tanesi. Benim çocuğum öldü ama yarın da başka birisinin çocuğu ölmesin. Rabbim bu acıyı kimseye vermesin. 1 yaşına basmasına bir hafta vardı. Allah bize verdi, geri aldı” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Postası 71 yaşında

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Ekim, 2026 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 145
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün köklü yerel basın kuruluşlarından Karabük Postası Gazetesi, 71. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Gazetenin yeni yerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kutlama programında konulan protokol üyeleri, gazetenin 70 yıllık yayın geçmişiyle kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal yaşamındaki gelişmeleri okuyucularına aktarmayı sürdürdüğüne dikkat çekerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kuruluşundan bu yana Karabük’ün değişimine ve gelişimine tanıklık eden gazete, farklı kuşakların katkılarıyla yayın hayatını devam ettirerek kentin basın tarihindeki yerini koruyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.