Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver

KYK MÜDÜRÜ FETÖCÜ MÜ?

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
08 Aralık, 2018 17:11 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 26
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi 68. Sokak’ta hizmete giren parkın açılışında konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin  Kredi Yurtlar Müdürü  hakkında yaptığı açıklama, akıllara  “KYK  Müdürü  FETÖ’cü mü?” sorusunu getirdi.

Kredi Yurtlar Kurumu Müdürünü Fetullah’ın imamları vasıtasıyla tanıdığını belirten Başkan Vergili, ayrıca bir akademisyenin  ana okullarında anket yapmasına da tepki gösterdi.

“Bu arkadaşlarımız Karabük’te talebe okutacak, üniversite talebesi yetiştirecek beyinlerini dahi geliştirememiş. Ama bir taraftan yalakalık yapmayı kendilerine şiar kabul ediyorlar” diyen Başkan Vergili;  “Bakın o kadar kısır siyaset yapıyoruz ki bir tane akademisyen arkadaşımız ana okullarda anket yapmaya başladı. Karabük Belediyesi ile ilgili çöp konteynırına kadar sorulan sorular var. Yönlendirici soru. Bu akademisyen arkadaşımız tez hazırlıyormuş. Ben partimin Avrupa Birliği Yerel Yönetimler üyesiyim. Avrupa da konsey üyesiyim. Biz yerel yönetimlerin problemlerinin neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Hangi konularda tez hazırlanması gerektiğini de çok iyi biliyoruz. Bir kere yerel yönetimlerdeki en önemli hadise rüşvet ve şeffaflık olayıdır. Bu arkadaşlarımız Karabük’te talebe okutacak, üniversite talebesi yetiştirecek beyinlerini dahi geliştirememiş. Ama bir taraftan yalakalık yapmayı kendilerine şiar kabul ediyorlar” dedi.

“MÜDÜRÜ FETULLAH’IN İMAMLARI VASITASIYLA TANIDIM”

Kredi Yurtlar Kurumu Müdürünü Fetullah’ın imamları vasıtasıyla tanıdığını ifade eden Başkan Vergili; “Yine bir Kredi Yurtlar Müdürü  bugüne kadar biz öğrencileri Karabük’e kaydettirmeye çalışırken ben bu müdürü Fetullah’ın imamları vasıtasıyla tanıdım. Daha önce ben bu müdürü tanımıyordum. Benim yanıma ilk gediğinde Fetullah’ın imamlarıyla gelmişti. Şimdi yurtlarda talebe kaydettirme peşinde. Bırak kardeşim bu işi. Karabüklüler Karabük’ü idare eder. Karabüklüler kimi seçeceğini çok iyi bilir. Kime yol vereceğini de çok iyi bilir. Biz bugüne kadar Karabük Belediyesi’nin kasasına kimsenin elini sokturmadık. Hiç kimseye torpil yapmadık. Hiç kimseye arazi rantı sağlamadık. Ben Karabüklülerin aynı idareyi devam ettireceklerine canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
17 Eylül, 2026 17:58 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 117
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük‘te jandarma ekiplerince düzenlenen 4 ayrı operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda 6 şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Karabük merkez ve Safranbolu ilçesinde 4 ayrı faaliyet gerçekleştirildi. Şüphelilerin üzerlerinde, eşyalarında ve araçlarında yapılan aramalarda kulaklık içerisine gizlenmiş 12 gram metamfetamin, 2 gram kubar esrar, içime hazır üçlü tabir edilen 1 adet esrar, 2 adet ecstasy hap, 4 gram metamfetamin, 31 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 1 gram amfetamin ele geçirildi. Ayrıca 1 cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.
Yakalanan 6 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.