Sabancı

KAZARA KENDİ CANINA KIYDI

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
10 Ekim, 2018 16:59 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 25
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir kafede sabaha karşı meydana gelen kavgada bıçakla yaralanan 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Atatürk Mahallesi Sağlık Sokak’ta bulunan bir kafede sabaha karşı saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, çıkan kavga sonucu Batuhan Ç. (22), göğsünden bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine giden 112 ekipleri yaralı gence ilk müdahalesini yaptıktan sonra Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Batuhan Ç. kurtarılmadı.
Yaşanan olay sonrası polis ekipleri kafe içerisinde olay sırasında Batuhan Ç.’nun yanında bulunan N.T .(25) ve Ö.T. (22) isimli şahsıları gözaltına alındı. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili incelemesini çok yönlü olarak sürdürürken, yaşanan olayda alınan ilk ifadelerde hayatını kaybeden gencin kazayla kendi bıçakladığı bilgisine ulaştı.
Ekipler, olayın cinayet mi ya da intihar mı olduğu şüphesi üzerine araştırmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’nun girişine modern kavşak

Karabük Haber Avatarı
Karabük Haber tarafından
06 Kasım, 2026 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Tıklanma: 260
Okuma Süresi: 1dk
Cengiz Ünal

AK Parti Karabük heyeti, Safranbolu ilçesinde yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç , Safranbolu girişinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük-Bartın-Kastamonu kara yolu güzergâhında bulunan 2 kilometrelik Safranbolu yolunda zemin iyileştirme, drenaj, bitümlü sıcak karışım ve tretuvar çalışmaları yürütülüyor. Güzergahın 1,6 kilometrelik bölümü sıcak asfaltla tamamlanarak trafiğe açıldı. Safranbolu-Bartın ayrımında bulunan Baba Sultan Kavşağı da trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yeniden düzenleniyor. 32 metre yarıçaplı modern dönel kavşak olarak projelendirilen kavşağın büyük bölümü tamamlanırken, kalan imalatların bitirilmesiyle 2 kilometrelik yol kesiminin tamamının hizmete sunulması hedefleniyor.
İncelemelere AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın eşlik etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.